Ilonhilaaja

Rajala, Panu
Nimeke: Ilonhilaaja
Tekijät: Rajala, Panu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523124721
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.3.2017
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: entiset poliisit, epäonnistuminen, epärehellisyys, jälleentapaaminen, menneisyys, pakoilu, runoilijat, suunnitelmat, yhteistyö, ystävystyminen
K:n kunnan ansioitunut verojohtaja Kosti Korventausta jää eläkkeelle pitkän kuivan virkauran jälkeen. Hän päättää muuttaa ensin itsensä ja sitten maailman.

Aluksi hän pitää kaikkien aikojen läksiäiset. Hän antaa esimiesten ja alaisten kuulla kunniansa ja arvioi saman tien entisen vaimonsa, joka on tuottanut hänelle pelkkiä pettymyksiä - hyvittävänä ilonaiheena, että tämä viimein ymmärsi lähteä rakastajansa, teatterin lahjattoman iltanäyttelijän matkaan. Vapaana miehenä Kosti lupaa ryhtyä kylähulluksi. Hän selvittää tilinsä kaikkien ökyrikkaiden laiskimusten kanssa, joita ei ole voinut verottaa kylliksi. Nyt koittaa taannehtivan velanmaksun aika!

Selvittyään vihollisistaan Korventausta kääntää katseensa koko maan epäkohtiin ja päättää lähteä pääkaupunkiin kovistelemaan Suomen herroja. Talous on saatava välittömästi kuntoon! Kansalaisten vetelä kelluminen hyvinvoinnissa on heti lopetettava. Aito ilo löytyy muualta kuin aineellisista eduista! Tämän hän päättää lyödä moukarilla kansakunnan kalloon. Ainut mutka matkassa on Ilona Kumpulainen, paperitehtaan työttömäksi jäänyt yövartija. Mehevä, läm-min, rakastettava nainen, joka haluaa Kostin kelkkaan. Mies taistelee itsenäisyydestään. Kuinka kiperä kysymys ratkaistaan?


Katso myös