Hyvästi enkelini

Wahlsten, Ari
Nimeke: Hyvästi enkelini
Tekijät: Wahlsten, Ari (Kirjoittaja)
Koivula, Pertti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522917874
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.4.2020
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Kit Karisma 4
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 26m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Helsinki, alamaailma, korruptio, muotiala, murha, syytetyt, viihdetaiteilijat, yksityisetsivät
E-kirja, 2020
EPUB
9,90 €

Kovakantinen kirja, 2020
Painettu suojapaperi
3,90 €

Ari Wahlstenin kiitetty, yhdysvaltalaista kovapintaista dekkarigenreä lakonisella suomalaisella huumorilla kunnioittava dekkarisarja jatkuu CrimeTimessa.

Amerikkalaisen isän ja suomalaisen äidin poika Kit Karisma elättää itsensä yksityisetsivänä Helsingissä, jossa rakkaus suomalaiseen tangoon ja naiskauneuteen vetää miehen syvälle mallimaailman, korruption ja terrorismin tummiin vesiin.

Satunnainen kohtaaminen nuoren naisen kanssa saattaa Kit Karisman epäillyksi murhasta. Puhdistaakseen maineensa hän ryhtyy tutkimuksiin, jotka vievät hänet mallitoimiston parfyymintuoksusta kovaotteisia ulkomaalaisia miehiä ympäröivään ruudinkatkuun.

Juttuun ovat tahoillaan sekaantuneet niin salaisuuttaan varjeleva äveriäs kauppaneuvos kuin valtakunnan hallitseva tangokuningas sukulaisineen. Juuri mikään ei ole miltä päällepäin näyttää. Saadakseen julman totuuden selville yksityisetsivä joutuu panemaan peliin kaiken taitonsa ja useaan otteeseen jopa oman henkensä.

Ari Wahlsten (s. 1963) on kirjailija, käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä, joka oli myös 12 vuotta Lapinlahden Linnut -ryhmän jäsen. Hyvästi enkelini on itsenäinen osa amerikkalais-suomalaisen Kit Karisman tähdittämää dekkarisarjaa, jonka tyyliä kriitikot ovat verranneet jopa kovaksikeitetyn rikosromaanin mestarin Raymond Chandlerin tuotantoon. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet teokset Kuka pelkää mustaa miestä, Lumimies ja Nelisormi.


Katso myös