Hullu kuin äidiksi tullut — Äitiyden pilvilinnat ja todellisuus

Naakka, Irene
Nimeke: Hullu kuin äidiksi tullut — Äitiyden pilvilinnat ja todellisuus
Tekijät: Naakka, Irene (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523752030
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2020
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 13414071
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 282
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: äitiys, vanhempi-lapsisuhde, vanhemmuus, tunteet, odotukset, arki, vauvaperheet, lapsiperheet, vauvat, hoito, raskaus
Avainsanat: arki, hoito, lapsiperheet, odotukset, raskaus, synnytysmasennus, tunteet, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, vauvaperheet, vauvat, äitiys
E-kirja, 2018
EPUB
9,90 €

Äänikirja, 2018
MP3
12,90 €

Tuore äiti tunteiden vuoristoradalla

Naakan suorapuheinen kirja kertoo, kuinka lapsesta haaveileminen, raskaus, synnytys ja äidiksi tuleminen sekoittavat mielen.

Iltalehden toimittaja Irene Naakka on tullut tunnetuksi suositusta Mutsie-blogistaan, jolla on peräti 20 000 seuraajaa. Blogissaan hän on käsitellyt äitiyteen liittyviä todellisia ja vaiettuja tunteita äitiydestä mutta myös sitä, miltä todella tuntuu rakkaus omaa lasta kohtaan.

Kirja kertoo todenmakuisen selviytymistarinan kontrollifriikistä odottajasta masentuneeksi vastasyntyneen äidiksi ja lopulta tasapainoisesta perhe-elämästä ja urastaan nauttivaksi naiseksi.

Humoristinen ja rujon rehellinen teos päästää lukijan hyvin lähelle niitä tunteita ja tilanteita, joita äitiyteen liittyy jo ennen lapsen syntymää. Asioita, joita monet kokevat mutta joista ei välttämättä uskalleta tai osata puhua tai kirjoittaa.

Irene Naakka (s. 1985) on toimittaja, kirjailija ja bloggaaja. Naakka pitää myös feminististä Kroonisesti ärhäkkä -podcastia yhdessä Mona Blingin kanssa. Harjavallasta kotoisin oleva Naakka asuu Helsingissä.


Katso myös