Huijarien Suomi

Jokipii, Annukka; Paavola, Nadia
Nimeke: Huijarien Suomi
Tekijät: Jokipii, Annukka (Kirjoittaja)
Paavola, Nadia (Kirjoittaja)
Hänninen, Laura (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523826632
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 7.9.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 31m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: väärinkäyttö, Suomi, yritykset, huijarit, huijaus, epärehellisyys, talousrikokset, petos, vilppi, valvonta, työelämä, henkilöhistoria, historia
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023

26,90 €

Koruttomia kertomuksia suomalaisista yrityshuijauksista.

”Se hetki oli nöyryyttävä. Hänet oli irtisanottu, ja syynä oli, että hän oli huomannut yrityksessä törkeitä väärinkäytöksiä.”

Kurkistus puhtoisen maineen taakse paljastaa, että väärinkäytöksiä tapahtuu suomalaisissa yrityksissä enemmän kuin kenties haluamme myöntää. Huijarien Suomi on rohkeiden suomalaisten korutonta kertomaa siitä, mitä työpaikoilla tapahtuu.

Väärinkäytöksen huomannut kokee tunteita, jotka vaihtelevat epäuskosta pettymykseen ja jopa pelkoon. Hän saattaa jäädä sisäisen kamppailunsa kanssa täysin yksin. Pinnan alla muhii ilmiö, josta moni on nähnyt välähdyksiä, mutta joka harvoin tulee julki tai johtaa seuraamuksiin.

Organisaatioissa tapahtuvat väärinkäytökset vaikuttavat paitsi yrityksen kilpailukykyyn myös koko yhteiskuntaan. Annukka Jokipiin ja Nadia Paavolan teos on kuvaus suomalaisesta työelämästä, jossa tilaisuus voi tehdä varkaan. Kirja auttaa myös ymmärtämään, miksi yksilö syyllistyy väärinkäytökseen ja mitkä seikat ovat varoitusmerkkejä epärehellisestä toiminnasta.

Annukka Jokipii (s.1975) toimii Vaasan yliopiston laskentatoimen professorina ja hänen erityisalueenaan on sisäinen valvonta ja tarkastus.

Nadia Paavola (s. 1975) on pitkän linjan toimittaja, joka työskentelee tällä hetkellä freelancerina.


Katso myös