Heinäkuun hurmeiset niityt

Koskinen, JP
Nimeke: Heinäkuun hurmeiset niityt
Tekijät: Koskinen, JP (Kirjoittaja)
Kangas, Panu (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523820159
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 10.5.2021
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Murhan vuosi 7
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 8t 25m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: entiset poliisit, epäily, murha, perheväkivalta, salaisuudet, suvut, tunnustus (myöntäminen), yksityisetsivät
E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Kovakantinen kirja, 2021
Suojapaperi
4,90 €

Poliisista yksityisetsiväksi päätynyt salaperäinen Kalevi Arosuo ottaa apurikseen sukulaispoikansa Juho Tulikosken. Siitä alkaa kaksikon tutkimusmatka syvälle molempien vaiettuun elämään ja sukujensa syvälle piilotettuihin salaisuuksiin.

Hillevi Kuikka on tunnustanut murhanneensa miehensä, mutta hänen veljensä Raimo ei usko siskonsa olevan veriteon takana. Tuomiotaan istuva Hillevi ei suuremmin innostu, kun Raimo palkkaa yksityisetsiväkaksikon Kalevi Arosuon ja Juhon penkomaan vanhaa juttua. Kotiväkivallan taakse kun kätkeytyy likaisia salaisuuksia, jotka kaikki haluavat unohtaa.

Juholla on omia ongelmia sairaalassa vietettyjen viikkojen jäljiltä. Hän kärsii menneisyyteen sijoittuvista unista, jotka tuntuvat liiankin todellisilta. Kun Kalevi Arosuon vanhat synnit alkavat pulpahdella pintaan, on Juhon heinäkuu hellettä kuumempi.

Heinäkuun hurmeiset niityt on JP Koskisen Murhan vuosi -sarjan seitsemäs osa, joka vie kuukausi kuukaudelta kohti Arosuon suvun salaisuutta.

Juha-Pekka Koskinen (s. 1968) on tuottelias kirjailija, jonka kynästä on syntynyt romaaneja, novellikokoelmia sekä lasten ja nuortenkirjoja jo alun kuudettakymmenettä.


Katso myös