Happy-happy — Viisi askelta, yhteisymmärrykseen kenen hyvänsä kanssa

Åge, Lars-Johan
Nimeke: Happy-happy — Viisi askelta, yhteisymmärrykseen kenen hyvänsä kanssa
Alkuteos: Happy Happy
Tekijät: Åge, Lars-Johan (Kirjoittaja)
Lahdelma, Andras (Kääntäjä)
Ohtonen, Jaakko (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522918796
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 19.2.2020
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Happy Happy
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 5t 40m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 30.13 Sosiaalipsykologia
Avainsanat: ihmissuhteet, käyttäytymisen psykologia, neuvottelutaito, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset taidot, yhteistyö
E-kirja, 2020
EPUB
9,90 €

Kovakantinen kirja, 2020

4,90 €

Entä jos loputtomien kompromissien ja nahkapäätösten sijasta voisit päästä kenen hyvänsä kanssa yhteisymmärrykseen asiasta kuin asiasta viidellä askeleella? Ja vieläpä niin, että kaikki ovat ratkaisuun tyytyväisiä.

Ruotsalainen neuvotteluguru Lars-Johan Åge on kehittänyt Happy-happy-menetelmän, joka yltää pidemmälle kuin tuttu win-win-tavoite. Se keskittyy tyytyväisyyteen, suhteisiin, yhteistyöhön ja tulevaisuuteen. Tavoitteena on elämänlaadun kohentaminen ja menestys.

Ja mikä parasta, Ågen menetelmää voi hyödyntää sekä työ- että siviilielämässä. Kyse voi olla oman ehdotuksen saamisesta läpi asiakkaan tai pomon kanssa tai siitä, että työtoverisi sanovat yhtäkkiä kyllä ideoillesi. Tai siitä, että erimielisyydet keittiössä läheisten kanssa vähenevät. Kirja selvittää myös, miksi win-win ei ole oikea tavoite näissä tilanteissa.

Ågen kehittämä menetelmä perustuu psykologian tutkimukseen sekä käyttäytymis- ja taloustieteellisiin kokeisiin. Niitä valottavat arkiset esimerkit, jotka ovat kaikille tuttuja.

Kirjan oikeudet myytiin ennen sen ilmestymistä 17 maahan!

Lars-Johan Åge on väitellyt taloustieteiden tohtoriksi Tukholman kauppakorkeakoulussa ja hän on opiskellut neuvottelutaitoja Harvardin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän on työskennellyt FBI:n panttivankineuvottelijoiden ja Ruotsin poliisin erikoisryhmän kanssa. Tämän kirjan myötä hänen oppinsa ovat meidän kaikkien käytössä.


Katso myös