Fobban sosiaalisen median selviytymisopas

Forss, Marko
Nimeke: Fobban sosiaalisen median selviytymisopas
Tekijät: Forss, Marko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522891624
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.6.2014
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Crime Time
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 267
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 61.72 Internet. Intranet. Ekstranet
Avainsanat: Internet, graffitit, huijaus, identiteettivarkaus, ilkivalta, jännityskirjallisuus, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, kiusaaminen, kosto, kunnianloukkaus, lainsäädäntö, nettikiusaaminen, nuoret, nuorisorikolliset, oppaat (teokset), pako, petos, poliisit, rikokset, rikollisuus, satamakaupungit, seksuaalirikokset, sosiaalinen media, syrjäytyneet, takaa-ajo, tekijänoikeus, uhkailu, vartijat, viharikokset
Sosiaalinen media ei ole vain hauska paikka pitää yhteyttä ja seurata maailman menoa. Se on myös ikkuna netin pimeälle puolelle, jossa kaikki se mikä normaalisti pysyy päivänvalolta piilossa voi äkkiä ja arvaamatta heijastua tekstinä ja kuvina tietokoneen ruudulle.

Suomen tunnetuin nettipoliisi Marko Forss on kirjoittanut kokemusten pohjalta jokamiehen ja -naisen someoppaan. Se piirtää realistisen ja kaunistelemattoman kuvan sosiaalisen median maailmasta, mutta myös neuvoo kuinka siellä tulee toimia.

Mitä on hyvä tietää, mitä pitää varoa, miten kuuluu käyttäytyä? Kuinka suojautua ja ennen kaikkea miten voi turvallisesti ja huoletta liikkua verkon sokkeloissa. Ovathan internet ja sosiaalisen median palvelut yhä kiinteämpi osa meidän kaikkien ja etenkin lastemme jokapäiväistä elämää.


Katso myös