Finton Hallin arvoitus

Musson, Hester
Nimeke: Finton Hallin arvoitus
Alkuteos: The Beholders
Tekijät: Musson, Hester (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Howells, Emilia (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523758278
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 10.1.2024
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Beholders
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 12t 44m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 1870-luku, salaisuudet, kartanot, epäily, rikokset, aviopuolisot, yläluokka, palvelijat, viktoriaaninen aika, Englanti
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Painettu suojapaperi
28,90 €

Viktoriaaniseen Englantiin sijoittuva mysteeriromaani täynnä yllätyksiä.

Nuoren palvelijattaren tarina vie syrjäisen kartanon pimeiltä käytäviltä viktoriaanisen Lontoon karkeille kaduille ja Old Baileyn oikeussaliin.

Eletään vuotta 1878. Nuori Harriet on palkattu palvelijaksi Finton Halliin, jonka isäntäväki vaikuttaa samaan aikaan sekä kiehtovalta että todella oudolta. Talon emäntä Clara Gethin laulaa lumoavasti, mutta ei vaikuta olevan lainkaan kiinnostunut pienestä lapsestaan. Herra Gethin on vaikutusvaltainen ja arvostettu parlamentin jäsen, jonka käytös kotona on kuitenkin kaukana kunniallisesta.

Vähä vähältä Harriet sukeltaa yhä syvemmälle Finton Hallin mysteereihin. Se, mitä hän saa selville, on paljon järkyttävämpää, kuin hän olisi voinut kuvitellakaan – ja uhkaa maksaa Harrietille hänen vapautensa.

Hester Musson kietoo lukijan taidokkaasti arvoitusten ja salaisuuksien verkkoon, joka pitää otteessaan viimeisille sivuille saakka.

Hester Musson (s. 1977) opiskeli englantilaista kirjallisuutta Bristol Universityssa ja hän on suorittanut draaman maisterintutkinnon Skotlannin kuninkaallisessa konservatoriossa. Finton Hallin arvoitus on hänen esikoisromaaninsa.


Katso myös