Ferry Lanen kutsu

May, Nicola
Nimeke: Ferry Lanen kutsu
Alkuteos: Welcome to Ferry Lane Market
Tekijät: May, Nicola (Kirjoittaja)
Forstadius, Matilda (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523759664
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 10.6.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Welcome to Ferry Lane Market
Kustantaja: Minerva
Sarja: Ferry Lane 1
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2024
Jättipokkari, Liimasidos
22,90 €

Nimettömästä kirjeestä alkaa seikkailu, joka vie jalat alta!

Viehättävä tarina seikkailunhaluisesta Karasta on täynnä romantiikkaa, toivoa, ystävyyttä ja arvoituksia.

Kolmekymppinen Kara Moon on aina miettinyt, olisiko hänen pitänyt seurata unelmaansa ja lähteä opiskelemaan floristiksi. Hän ei kuitenkaan ole halunnut jättää isäänsä yksin, vaan on jäänyt kotikaupunkiinsa Hartmouthiin, jossa hän on työskennellyt Ferry Lane Marketin kukkakojulla koulun loppumisesta lähtien. Mutta kun hänen kelvoton poikaystävänsä pettää hänet ja varastaa hänen säästönsä, Kara päättää löytää elämälleen kokonaan uuden alun. Hän ryhtyy vuokraamaan ylimääräistä huonettaan ulkomaisille vieraille, mikä aiheuttaa kuhinaa ja juoruja tiiviissä yhteisössä.

Karalle saapuu odottamatta nimetön postilähetys, jossa on mukana lentolippu New Yorkiin. Uteliaana tästä salaperäisestä kutsusta Kara lähtee ensimmäiselle kolmesta matkasta, jotka muuttavat hänen elämänsä pysyvästi. Matkustaessaan mantereiden halki hän oppii paljon niin itsestään kuin elämästä ja rakkaudestakin. Jokainen seikkailu kuljettaa Karaa lähemmäksi sellaista tulevaisuutta, joka vastaa hänen syvimpiä toiveitaan.

Ferry Lanenkutsu aloittaa viihdyttävän Ferry Lane -romaanisarjan, joka kuvaa englantilaisen pikkukaupungin värikästä elämää.

”Lämmin, ihana ja nokkela!” – MillyJohnson

Nicola May on palkittu englantilainen viihderomaanien mestari, joka kirjoittaa mielellään realistiseen tyyliin rakkaudesta, elämästä ja ystävyydestä ja kuvailee romaanejaan ”napakaksi chick-litiksi”. May on kirjoittanut 16 romaania, jotka kaikki ovat nousseet Amazonin bestsellerlistalle.


Katso myös