Erityisherkän lapsen kanssa

Heiskanen, Heli
Nimeke: Erityisherkän lapsen kanssa
Tekijät: Heiskanen, Heli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523754256
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 11.4.2022
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 207
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lapset (ikäryhmät), herkkyys (psykologia), persoonallisuuden piirteet, luonteenpiirteet, itsetunto, lapsen kehitys, tukeminen, sosiaalinen vuorovaikutus, vuorovaikutus, vertaissuhteet, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, vanhemmat, itsetuntemus, kasvatus
Avainsanat: herkkyys (psykologia), itsetuntemus, itsetunto, kasvatus, lapsen kehitys, lapset (ikäryhmät), luonteenpiirteet, persoonallisuuden piirteet, sosiaalinen vuorovaikutus, tukeminen, vanhemmat, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, vertaissuhteet, vuorovaikutus
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Ensimmäinen suomalainen kirja lasten erityisherkkyydestä.

Psykologi Heli Heiskanen kertoo kirjassaan, miten tukea herkkää lasta kasvamaan onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi.

Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti erityisherkkiä. Heillä on tavanomaista herkempi hermojärjestelmä, joka ilmenee esimerkiksi tunne- ja aistiherkkyytenä. Liian kuormittavassa ympäristössä herkällä lapsella voi ilmetä käyttäytymisen ongelmia, tunne-elämän haasteita ja alisuoriutumista.
Erityisherkkyyteen erikoistunut psykologi Heli Heiskanen on kouluttanut ja auttanut lukemattomia herkän lapsen vanhempia, perheitä ja kasvatusalan ammattilaisia. Heiskasen syvällinen ja käytännönläheinen kirja auttaa ymmärtämään herkkää lasta ja tukemaan häntä niin, että hänen ainutlaatuiset vahvuutensa ja lahjansa pääsevät esille.
Runsaasti vertaiskertomuksia sisältävä kirja sopii myös aikuiselle, joka tunnistaa erityisherkkyyttä itsessään tai lähipiirissään.

Heli Heiskanen on toiminut psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003 alkaen. Vastaanotollaan ja koulutuksissaan hän on auttanut tuhansia asiakkaita ja perheitä tunnistamaan erityisherkkyyden ja tekemään siitä voimavaran. Hän on myös kouluttanut kasvatus-, opetus- ja terveydenhoitoalan ammattilaisia sekä esimiehiä erityisherkkyydestä.


Katso myös