Elossa Washingtonissa

Hentunen, Mika
Nimeke: Elossa Washingtonissa
Tekijät: Hentunen, Mika (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522894595
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,90 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Crime Time
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Washington (D.C.), Yhdysvallat, agentit, amerikkalaiset, etsintä, isät, järjestäytynyt rikollisuus, jääkiekkoilijat, kaupungit, kiristys, korruptio, politiikka, tiedustelupalvelut
Äänikirja, 2018
MP3
12,90 €

Suomalainen NHL-pelaaja Pepe Hukkanen vaihtaa vapaalle ja luistelee saman tien vaikeuksiin Washingtonin yössä. Tapauksen arkaluonteisuuden takia Hukkasen isä pyytää apua Supossa työskentelevältä sukulaiseltaan, joka puolestaan virittää kontaktinsa FBI:ssä. Tehtävän saa korealainen freelance-agentti Rocky Lee, joka on Yhdysvalloissa lomailemassa ja amerikkalaista isäänsä etsimässä.

Rocky Lee jäljittää kansainvälistä kiristäjäliigaa, jonka lonkerot ulottuvat Yhdysvaltain kongressista Venäjän kautta Suomeen. Hänen on selvittävä elossa Washingtonin murhakortteleista, hylätyistä kaivoskäytävistä ja hirmumyrskyn silmästä. Etsivä Hukkanen saapuu Suomesta auttamaan häntä. Vastassa on rikollisjoukko, jolla on tulivoiman lisäksi kyberterrorismin aseet käytössään.

Tapahtumapaikkana on Yhdysvaltain pääkaupunki Washington D.C. maailmankuuluine instituutioineen. Lukija tempaistaan mukaan supervallan politiikan ja median sekä NHL:n maailmaan. Hyytävässä tarinassa käydään myös Montanassa, Louisianassa ja Oklahomassa.

Toimittaja Mika Hentunen tunnetaan Yleisradion Yhdysvaltain kirjeenvaihtajana. Elossa Washingtonissa on hänen toinen dekkarinsa. Keväällä 2017 ilmestyneen Attan aarteen keskeisistä henkilöistä mukana ovat jälleen Rocky Lee, FBI:n leipiin palannut Jim Cowell ja Supon Hukkanen.


Katso myös