Elämäni eläimet - Jampan villieläinhoitola

Kontiainen, Vesa
Nimeke: Elämäni eläimet - Jampan villieläinhoitola
Tekijät: Kontiainen, Vesa (Kirjoittaja)
Hanttu, Petri (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523756809
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 14.3.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 7t 51m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 50.19 Eläinsuojelu
Avainsanat: eläimet, luonnonvaraiset eläimet, villieläimet, pelastustoiminta, eläinpelastus, eläinsuojelu, eläintenhoito, eläinhoitolat, henkilöhistoria, Mikkeli, Jarmo Lautamäki
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023

19,92 €

”Jokaisella eläimellä on oikeus elää rauhassa Suomen luonnossa.”

Hauskoja, liikuttavia, opettavia ja värikkäitä eläintarinoita mieheltä, jolle villieläinten pelastaminen ja hyvinvointi on sydämen asia.

Vuonna 2017 Jarmo Lautamäki perusti villieläinten hoitamiseen ja auttamiseen keskittyneen Elämäni eläimet ry:n, joka tunnetaan paremmin Jampan eläinhoitolana. Lautamäen ohjenuora on, ettei mitään eläintä saa jättää hädänalaiseen tilaan. Hoitolaan tuodaan vuosittain 200–300 mitä erilaisempaa eläinpotilasta.

Kirjassa Lautamäki kertoo kymmeniä erilaisia eläinpelastustarinoita vuosien varrelta. Monesti ne päättyvät onnellisesti, mutta niitäkin kertoja on koettu, kun apu on tullut liian myöhään. Hän kuvaa, kuinka eläimet suhtautuvat pelastajaansa eri tavoin ja kuinka viisaita ne ennen kaikkea ovat. Kaikkea odottamatonta voi tapahtua ja pelastustöitä tehdään välillä mitä erikoisimmissa paikoissa. Pelastustarinoita on joutsenista, oravista, siniketusta, siileistä, variksista, harakoista, viirupöllöistä, mäyristä, näädästä sekä kymmenistä muista lajeista. Koskettava kirja antaa ajattelemisen aihetta, ja meistä jokainen voi miettiä omaa suhtautumistaan eläimiin ja niiden hätään.

Vesa Kontiainen on juvalainen tietokirjailija ja toimittaja sekä suomalaisen rockmaailman monitoimimies: keikkajärjestäjä, festivaalipromoottori, visailuisäntä, juontaja, luennoitsija ja konsultti.


Katso myös