Dire Straits — Elämäni bändissä

Illsley, John
Nimeke: Dire Straits — Elämäni bändissä
Alkuteos: My Life in Dire Straits
Tekijät: Illsley, John (Kirjoittaja)
Ukskoski, Petri (Kääntäjä)
Villi, Ilkka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523754898
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.2.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: My Life in Dire Straits
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 12t 34m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 78.993 Populaarimusiikin edustajat
Avainsanat: Iso-Britannia, henkilöhistoria, historia, kitaristit, muusikot, rock, yhtyeet, Mark Knopfler, David Knopfler, John Illsley, Pick Withers, Pick Withers
Kovakantinen kirja, 2022

24,90 €

E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Ikonisen bändin tarina perustajajäsenen kertomana.

Dire Straits -yhtyeen basisti ja alkuperäisjäsen John Illsley on tallentanut bändin 15-vuotisen taipaleen värikkäät vaiheet. Viihdyttävät muistelmat kertovat, mitä kaikkea kätkeytyi menestyksen ja myyntilukujen taakse.

Eräänä heinäkuisena aamuna 1976 John Illsley saapuu kotiinsa ja löytää tuntemattoman miehen makoilemasta kämppänsä lattialta kitara sylissään. Outo vieras esittäytyy Mark Knopfleriksi. Tästä alkaa miesten elinikäinen ystävyys.

Syntyi Dire Straits, joka sai nimensä poikien senhetkisestä, puutteen ja vaikeuksien leimaamasta elämäntilanteesta. Muutaman onnekkaan sattuman ansiosta lahjakkailla muusikoilla ei kuitenkaan ollut pian puutetta mistään. Dire Straits - ja Mark Knopflerin omaperäinen soittotyyli - tunnettiin kaikkialla.

Menestyksen kääntöpuolella on armottomia keikka- ja levytysaikatauluja, bändin sisäisiä jännitteitä ja kuluttavia riitoja sekä kiertue-elämän aiheuttamia paineita kotona. Kirja on tulvillaan humoristisia ja koskettaviakin anekdootteja, jotka kertovat mitä rocktähden elämä parhaimmillaan ja pahimmillaan voi olla.

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Mark Knopfler.


Katso myös