Deittailun teoria

Nix, Susannah
Nimeke: Deittailun teoria
Alkuteos: Dating And Other Theories
Tekijät: Nix, Susannah (Kirjoittaja)
Rusi, Saana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523829404
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 22.8.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 22.8.2024
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Dating And Other Theories
Kustantaja: Docendo
Sarja: Rakkauden tiede 2
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Viihde ja romantiikka
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Booktok, Tiktok
Rakkaus ei ole rakettitiedettä.

Sähäkkä viihderomaani avaruusinsinööri Estheristä, joka joutuu toteamaan, että kaikkea elämässä ei voi hallita yksinomaan järkeilemällä.

Esther ei usko rakkauteen, eikä häneltä juuri riitä kärsivällisyyttä omahyväisille miehille. Aivan erityisesti häntä ärsyttää naapurissa asuva Jonathan, joka onnistuu jokaisessa keskustelussa muistuttamaan olevansa käsikirjoittaja. Tämä ei tee toivottua vaikutusta Estheriin, joka itse on aivan kirjaimellisesti rakettitieteilijä.
Kun Estherin parhaalla ystävällä Jinnyllä on vaikeuksia toipua petturimaisesta poikaystävästään, Esther kuitenkin päättää, että hyvännäköinen Jonathan on täydellinen henkilö viihdyttämään Jinnyä.

Jonathan suostuu sillä ehdolla, että Esther auttaa häntä tieteiselokuvakäsikirjoituksen parissa. Esther katuu tekemäänsä sopimusta välittömästi, mutta yhdessä vietetty aika saa hänet uskomaan, että ärsyttävän ulkokuoren alla saattaa sittenkin piillä kunnon kaveri...

Romantiikan, erotiikan ja huumorin vastaansanomaton yhdistelmä on tehnyt Susannah Nixin romaaneista booktoksomeilmiön. Deittailun teoria on kuusiosaisen Rakkauden tiede sarjan toinen osa. Ensimmmäinen osa Rakkauden yhtälö ilmestyi tammikuussa 2024.

Susannah Nix on Texasissa asuva kirjailija, joka rakastaa romanttisia komedioita ja modernia chick-litiä. Silloin, kun hän ei kirjoita, hänet löytää lukemasta, neulomasta, nostelemasta painoja, juomasta viiniä tai katselemasta televisiosta komediauusintoja.


Katso myös