Bulvaani — Rikosromaani

Haahti, Taina
Nimeke: Bulvaani — Rikosromaani
Tekijät: Haahti, Taina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523821095
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 17,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Mara Nuutinen 3
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 390
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: talousrikokset, kansainvälinen rikollisuus, jätehuolto, ympäristöjärjestöt, mielenosoitukset, kuolema, rikospoliisi
Avainsanat: Helsinki, Hongkong, jätehuolto, kansainvälinen rikollisuus, kuolema, mielenosoitukset, rikospoliisi, rikostutkijat, talousrikokset, ympäristöjärjestöt
Äänikirja, 2021
MP3
12,90 €

E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Pikku-uutinen suomalaissyntyisen liikemiehen kuolemasta mielenosoitusten melskeissä Hongkongissa herättää Mara Nuutisen huomion matkalla uuteen työpaikkaan Vantaan Jokiniemeen.

Entinen freelancer Mara Nuutinen on vaihtanut tarkastajan työhön krp:n talousrikosyksikköön ja päässyt heti mukaan rakennusalaa koskevaan laajaan tutkintaan. Purkuleka-niminen firma on vienyt jätteitä Viron, Puolan ja Valko-Venäjän kautta aina toiselle puolelle maapalloa Kaakkois-Aasiaan ja Hongkongiin.

Krp järjestää Maralle matkan Hongkongiin tutkimaan suomalaissyntyisen miehen kuolemaa. Pian hänen hotellihuoneestaan löytyy miehen ruumis, ja Maraa itseään uhkaa oikeudenkäynti kaukana kotoa. Mara tajuaa ajautuneensa kiinalaiseen labyrinttiin, josta ei tunnu olevan muuta ulospääsyä kuin kuolema.

Taina Haahti on helsinkiläinen kirjailija, jonka romaaneissa usein käsitellään isoja ajankohtaisia talousaiheita kaunokirjallisin keinoin. Bulvaani on hänen kolmas rikosromaaninsa. Mara Nuutisesta kertovassa sarjassa on aikaisemmin ilmestyneet Kolumnisti (2017) ja Strategi (2019).


Katso myös