Bulkista brändiksi — Käsikirja kasvuun ja kannattavuuteen

Ahto, Ossi; Kahri, Anja; Kahri, Tuomas; Mäkinen, Marco
Nimeke: Bulkista brändiksi — Käsikirja kasvuun ja kannattavuuteen
Tekijät: Ahto, Ossi (Kirjoittaja)
Kahri, Anja (Kirjoittaja)
Kahri, Tuomas (Kirjoittaja)
Mäkinen, Marco (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522913500
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.5.2016
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 69.3 Markkinointi. Kauppa
Avainsanat: asiakaslähtöisyys, asiakaspalvelu, brändit, johtoryhmät, kannattavuus, kasvu, kaupallisuus, liiketoiminta, markkinointi, menestyminen, palvelumuotoilu, yritykset, yritysjohtajat
Bulkista brändiksi -kirja on tarkoitettu digitaalisen muutoksen ja kansainvälisen kilpailun kiristymisen aikana kasvun ja kannattavuuden kanssa painiville yritysten päättäjille.

Tunnistamalla aidosti asiakastarpeisiin perustuvia palveluita ja tuotteita suomalaiset yritykset voivat nousta henkisestä lamasta uuteen kukoistukseen. Kirja auttaa asiakastarpeiden tunnistamisessa, antaa ajatuksia toiminnan muokkaamiseksi asiakaslähtöiseksi sekä tuo työkaluja uusien palveluiden ja tuotteiden luomiseen ja tuomiseen markkinoille.

Kirja yhdistää kaupallistamisen markkinoinnin viitekehykseen ja antaa vastauksia siihen, kuinka rakennetaan vahva brändi. Vahvan brändin avulla yrityksen omistajien sijoituksen arvo yritykseen kasvaa, se helpottaa yritystä palkkaamaan parhaat ihmiset ja saa asiakkaat janoamaan sen tuotteita ja palveluita.

Kirja sisältää paljon konkreettisia case-esimerkkejä sekä useita toimialakohtaisia analyysejä. Se avaa taustoja useisiin suomalaisiin menestystarinoihin niin perinteisissä teollisuusyrityksissä kuin uusissa palveluyrityksissä. Kirja sisältää myös käytännöllisiä ohjeita niin hallitustyöskentelyyn, johtoryhmille kuin päivittäin kaupallistamisen kanssa työskenteleville ja sitä opiskeleville.


Katso myös