Ainutkertainen Sami Saari

Parkko, Laura
Nimeke: Ainutkertainen Sami Saari
Tekijät: Parkko, Laura (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523821767
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.1.2022
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: Taiteilijaelämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: muusikot, laulajat, soul, popmusiikki
Avainsanat: Sami Saari, Suomi, laulajat, muusikot, popmusiikki, soul
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Sielukas elämäkerta pienestä, kiharapäisestä pojasta, josta kasvoi sointu soinnulta yksi Suomen tunnetuimmista artisteista.

Nuori Sami Saari lähtee ystävänsä Aki Sirkesalon vanavedessä Helsinkiin luomaan uraa muusikkona. Elämään astuu uusia ystäviä ja muusikoita - sekä kauniita naisia. Aktiivinen ja herkästi rakastuva mies vie kyydissään vauhdikkaalle keikkareissulle halki Suomen. Sami kertoo elämänsä iloista, ihmissuhteista, onnistumisista ja syvistäkin murheen karikoista.

Musiikki on koko ajan läsnä. Samin tarina käy läpi koko Suomi-soulin nousun, kulta-ajan, laskun ja nykyhetken. Kuka tutut laulut on tehnyt, mitä tarinoita niiden takana on? Millaista Suomessa on tehdä soulmusiikkia, kun täkäläiseen sielunmaisemaan tuntuu istuvan melankolisempi musiikki?

Kuulemme matkalaukullisen muistoja Samin elämää koskettaneilta ihmisiltä, bändikavereilta ja musiikkialan tunnetuilta henkilöiltä.

Sami Saari on tehnyt musiikkia vuodesta 1975, julkaissut kahdeksan sooloalbumia sekä esiintynyt useiden artistien kanssa. Tällä hetkellä hän tekee aktiivisesti musiikkia Jazzpojat-orkesterinsa kanssa.

Laura Parkko (s. 1978) on kouvolalainen päätoimittaja ja viestinnän ammattilainen, jonka elämään musiikki on kuulunut jo lapsesta asti.


Katso myös