Kohtalokas kierros

Smith, Alex
Nimeke: Kohtalokas kierros
Alkuteos: Paper Girls
Tekijät: Smith, Alex (Kirjoittaja)
Saari, Sirpa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523755567
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 25.10.2022
Hinta: 24,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Paper Girls
Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 288
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: aviovaimot, ihmisryöstöt, katoaminen, lehdenjakajat, muutto, rikostutkijat, tytöt
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Tyttöjen piti vain jakaa sanomalehtiä. He päätyivät niiden otsikoihin.

Kohtalokas kierros aloittaa Norwichiin sijoittuvan DCI Kett -dekkarisarjan, jossa rikosylikomisario Kett selvittää rikoksia yrittäen samalla selvitä perhettään kohdanneesta tragediasta.

Rikosylikomisario Robert Kettin eteen on osunut vain yksi tapaus, jota hän ei ole pystynyt selvittämään. Hänen oman vaimonsa katoaminen.

Murtunut Kett jättää työnsä Suur-Lontoon poliisissa ja muuttaa kolmen pienen tyttärensä kanssa Norwichiin toivoen voivansa eheyttää elämänsä ja rikkoutuneen perheensä.

Toivottu rauha rikkoutuu kuitenkin nopeasti. Kaksi nuorta lehdenjakajatyttöä on kadonnut ja jäljet viittaavat sarjakidnappaajaan.

Vastentahtoinen Kett vedetään mukaan rikostutkintaan, josta tulee yksi hänen uransa synkimmistä. Se saattaa paljastaa myös totuuden siitä, mitä hänen vaimolleen on tapahtunut.

”Kettin kaltaista dekkarihahmoa ei ole ennen tullut vastaan. Kuin Jack Reacherin ja John Rebusin yhdistelmä, ja aivan unohtumaton. Jännittävin tänä vuonna lukemani dekkaridebyytti!” - Thrilling Fiction

Alex Smith on englantilainen kirjailija, jonka DCI Kett -dekkarisarja on ollut jättimenestys Britanniassa. Hän on aiemmin julkaissut nimellä Alexander Gordon Smith kolmetoista lasten- ja nuortenromaania. Alex Smith asuu Norwichissä vaimonsa ja kolmen tyttärensä kanssa.


Katso myös