Rakkauden rohdot — Eroottista elinvoimaa kasveista

Piippo, Sinikka
Nimeke: Rakkauden rohdot — Eroottista elinvoimaa kasveista
Tekijät: Piippo, Sinikka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523127906
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,90 € (20,82 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kasvit, vaikutukset, yrtit, maustekasvit, vihannekset, luonnonlääkkeet, rohdosvalmisteet, hormonaaliset vaikutukset, sukupuolielämä, sukupuolihormonit, seksuaalisuus, hyvinvointi
Avainsanat: hormonaaliset vaikutukset, hyvinvointi, kasvit, luonnonlääkkeet, maustekasvit, rohdosvalmisteet, seksuaalisuus, sukupuolielämä, sukupuolihormonit, sukupuolivaikutukset, vaikutukset, vihannekset, yrtit
Seksuaaliterveyttä luonnosta

Tunnettu kasvitieteilijä Sinikka Piippo kartoittaa kirjassaan lemmenrohtoina käytetyt kasvit ja selvittää, miten ne vaikuttavat.

Jokaisesta kasvista kerrotaan, miksi ja miten sitä käytetään lemmenrohtona. Kirja sisältää tutkimustuloksiin perustuvaa tietoa kasveista ja niiden vaikutuksesta terveyteen ja erityisesti seksuaaliseen hyvinvointiin.
Useimmille perinteisesti lemmenrohtoina eli afrodisiakkeina käytetyille kasveille todellakin löytyy käyttöperuste. Ne joko vaikuttavat fysiologisesti sukuelimiin, tai ne sisältävät aineosia, joilla on välillistä vaikutusta seksuaaliseen kykyyn niiden terveysvaikutusten vuoksi.

Kirjassa esiteltävät kasvit auttavat muun muassa yleiskuntoon, vireyteen, masennukseen, haluttomuuteen, erektiohäiriöihin, virtsa- ja eturauhasvaivoihin, vaihdevuosi- ja kuukautisvaivoihin sekä diabetekseen ja sydämen ja verisuoniston kuntoon.

Kirjassa esitellään myös nykypäivänä myynnissä olevat lemmenrohtokasvit ja -tuotteet. Kirja antaa myös ohjeita ruokien, juomien, hajusteiden ja voiteiden valmistukseen.

Lisäksi katsahdetaan lemmenrohtojen historian moninaisuuteen, käydään läpi tärkeät ravintoaineet ja kerrotaan, miten elimistömme toimii hermoston ja hormonien osalta, miten rakkauden rohdot vaikuttavat elimistössämme sekä millä kaikilla tavoilla kasveja voi näihin tarkoituksiin käyttää.


Katso myös