"Et muuten tätäkään usko..." — Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä

Haapasalo, Ville; Röyhkä, Kauko; Metso, Juha
Nimeke: "Et muuten tätäkään usko..." — Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä
Tekijät: Haapasalo, Ville (Kirjoittaja)
Röyhkä, Kauko (Kirjoittaja)
Metso, Juha (Kirjoittaja)
Kaukoranta, Petteri (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522913593
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.10.2017
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 4t 22m 0s
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 77.49 Elokuvan historia. Televisio-ohjelmien historia
Avainsanat: 2000-luku, Suomi, Venäjä, asuminen ulkomailla, elokuvanäyttelijät, haastattelut, historia, muistelmat, näyttelijät, poliittinen kehitys, yhteiskuntakehitys, yhteiskuntakuvaus
E-kirja, 2014
EPUB
9,90 €

Ville Haapasalon muistelmat 1990-luvun Venäjältä Kauko Röyhkän muistiin kirjaamina ja Juha Metson kuvaamina oli viime syksyn ja tämän vuoden kevään myydyimpiä ja rakastetuimpia tietokirjoja.

1990-luvulla Ville koki kovia teatterikoulussa, kunnes onni potkaisi ja hänestä tuli suosittu. Mutta mitä Villelle tapahtui 2000-luvulla, kun hänestä tuli supertähti, Putin nousi valtaan ja Venäjä vaurastui? Mitä jäi kertomatta ja näyttämättä suosituissa 30 päivässä -televisiosarjoissa?

Menestyskirjan tekijätroikka matkasi Georgian Tbilisiin kirjaamaan kansiin tämän. Notkuvien herkkupöytien, asianmukaisten ruokajuomien ja pitkien iltojen tuloksena syntyi kirja, jonka tarinat ovat vielä uskomattomampia kuin edeltäjässään. Venäjällä raha ja valta eivät ole häpeilyn aiheita vaan niitä pitää käyttää. Tervetuloa uudelle huimalle matkalle!

Kauko Röyhkä on Suomen arvostetuimpia rockmuusikkoja ja kirjoittanut parikymmentä kirjaa. Valokuvaaja Juha Metso palkittiin viimeksi Vuoden lehtikuva -kilpailussa henkilökuvastaan Ville Haapasalosta.


Katso myös