Vaikeiden tyyppien kohtaaminen

Dunderfelt, Tony
Nimeke: Vaikeiden tyyppien kohtaaminen
Tekijät: Dunderfelt, Tony (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789528500759
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 8.8.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 8.8.2024
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Miten tulla toimeen hankalien ihmisten kanssa.

Kaikkien kanssa ei voi olla paras kaveri, mutta kaikkien kanssa voi oppia tulemaan toimeen. Psykologi Tony Dunderfelt kertoo kirjassaan toimivimmat keinot vaikeiden tyyppien kohtaamiseen ja hankalien tilanteiden ennalta ehkäisyyn.

Kaikkien kanssa kemiat eivät aina kohtaa ja tästä syntyy konflikteja ja ristiriitaa. Kirja antaa ongelma tilanteisiin käytännön ratkaisukeinoja, jotka toimivat.
Kun oppii tunnistamaan erilaiset vaikeat ihmistyypit ja toimimaan näiden kanssa rakentavasti, on helpompi selvitä erilaisissa konfliktitilanteissa niin työelämässä kuin vapaa-ajalla.

Lukuisat käytännön esimerkit auttavat lukijaa oivaltamaan paljon uutta psykologiasta, ihmissuhteista ja henkisestä kasvusta. Kirja inspiroi kehittämään omaa mielen hyvinvointia ja luomaan hyvää vuorovaikutusta.

Tony Dunderfelt on suomalainen psykologi, luennoitsija ja tietokirjailija. Hän on toiminut kouluttajana ja työyhteisöjen valmentajana yli kolmekymmentä vuotta. Tony on yksi Suomen luetuimmista tietokirjailijoista. Hän on kirjoittanut laajasti psykologian eri aihealueista.


Katso myös