Vaihdevuodet luonnollisesti

Tavi, Varpu
Nimeke: Vaihdevuodet luonnollisesti
Tekijät: Tavi, Varpu (Kirjoittaja)
Koskinen, Kari (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789522917362
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2020
Hinta: 17,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vaihdevuodet, naiset, hormonit, hormonaaliset tekijät, aineenvaihdunta, hyvinvointi, terveys, oireet, hoito, lääkehoito, vaihtoehtolääkintä, itsehoito, ruokavaliot, liikunta, mietiskely
Avainsanat: aineenvaihdunta, hoito, hormonaaliset tekijät, hormonit, hyvinvointi, itsehoito, jooga, liikunta, lääkehoito, mietiskely, naiset, oireet, ruokavaliot, terveys, vaihdevuodet, vaihtoehtolääkintä
E-kirja, 2020
EPUB
9,90 €

Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää

Naisen elämä 45-65-vuotiaana on hormonitoiminnan muutosten aikaa. Se on elämänvaihe, jossa lasten saantiin tarkoitettu keho muuttaa toimintaansa perusteellisesti. Näinä vuosina nainen saattaa kokea hiustenlähtöä, kuumia aaltoja ja unettomuutta. Hänellä saattaa olla keskittymisvaikeuksia, virtsatietulehduksia, sydämentykytyksiä ja vielä finnejäkin. Häntä ehkä itkettää, kiukuttaa ja jatkuvasti väsyttää - ja limakalvotkin ovat kuivat eikä seksi kiinnosta.

Kaikki naiset eivät oireile, eivätkä kaikkien oireet ole vaikeita, mutta osalla naisista oireet heikentävät elämänlaatua, jopa tuntuvasti. Vaihdevuosien ajasta ei kuitenkaan ole pakko kärsiä. On paljonkin, mitä nainen voi itse tehdä hormonaalisen tasapainonsa eteen.

Tässä kirjassa annetaan keinot oireiden vakavuuden arvioimiseen sekä työkalut niiden hoitamiseen. Valittavanasi on koko kirjo hormonikorvaushoidoista ja kirurgiasta homeopatiaan, ayurvedaan, kiinalaiseen parannustaitoon, eurooppalaiseen luontaisparannukseen sekä yrttiterapiaan.

Vaihdevuodet ovat mahdollisuuksien aikaa: voit rohkeasti olla itsenäinen valinnoissasi - ja ennen kaikkea voit hyvällä omallatunnolla ottaa aikaa itseäsi ja omaa hyvinvointiasi varten. Jokaisella naisella on oikeus ja vapaus valita itselleen sopivimmat keinot tavoitella hormonitasapainoa. Ole itseäsi kohtaan lempeä ja valitse viisaasti!

Varpu Tavi on filosofian maisteri, yksi Suomen luetuimpia terveystietokirjailijoita sekä Uuden Suomen blogisti.

Varpu Tavi on kokonaisvaltaiseen terveyteen ja täydentävään lääketieteeseen erikoistunut tietokirjailija, toimittaja ja blogisti, joka on jo vuosia edelläkävijänä kirjoittanut hiilihydraattitietoisen ruokavalion ja luonnonmukaisten hormonihoitojen puolesta.


Katso myös