Mutta suurin niistä on raha

Mörttinen, Valtteri
Nimeke: Mutta suurin niistä on raha
Tekijät: Mörttinen, Valtteri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523822658
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 10.3.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Rajakari 1
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Helsinki, murha, alamaailma, huumekauppa, poikkeusolot, pandemiat, vainajat, teini-ikäiset, pojat (ikäryhmät), huumeidenkäyttäjät, rikospoliisi, taksinkuljettajat, pääkaupunkiseutu (Suomi)
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2022
Painettu suojapaperi
4,90 €

Kovaksikeitetystä kyynisyydestään huolimatta hyytävän lähellä todellisuutta.

”Ensimmäisiä dekkareita, joissa eletään korona-aikaa tunnistettavasti. Ailon Rajakari on hieno uusi ja uudenlainen räväkkä persoona suomalaisten dekkaripoliisien joukkoon.” - Kai Hirvasnoro: Kansan

Dekkaristi Valtteri Mörttisen Ailon Rajakari -sarjan ensimmäinen osa Mutta suurin niistä on raha on viiltävää jännitystä ja mustaa huumoria yhdistävä dystopia nykypäivän Suomesta. Helsinkiläinen rikospoliisi Ailon Rajakari selvittää satunnaisen huumekauppiaan murhaa. Samaan aikaan tuntematon taksiyrittäjä Matti Virtanen ratkaisee ylikuormittavat taloushuolensa pienellä erällä heroiinia. Virtanen sekaantuu kansainväliseen rikollisuuteen ja joutuu lopulta törmäyskurssille pakkomielteisesti poliisityöhönsä suhtautuvan Rajakarin kanssa.

”Yhteiskuntakritiikkiä ja surutonta turpaan mättämistä. Mörttinen käyttää sanoja rikkaasti. Jokainen lause on pakko lukea.” - Sari Passaro: Kulttuuritoimitus.

Valtteri Mörttinen (s. 1989) on toimittaja ja tietokirjailija, joka vie esikoisromaanissaan lukijan matkalle urbaaniin päihdehelvettiin ja pimeille markkinoille, joissa rosvon ja poliisin välinen rajaviiva on seitinohut - jos sitäkään. Hänen maaninen kiinnostuksensa rikoksen viehätykseen luo täysin uuden kotimaisen dekkarikentän, joka näyttää kuin James Ellroyn maailmankuva olisi eksynyt nordic noirin tyyssijoille.


Katso myös