Minä, plus size

Lehtinen, Marjaana; Tavi, Varpu
Nimeke: Minä, plus size
Tekijät: Lehtinen, Marjaana (Kirjoittaja)
Tavi, Varpu (Kirjoittaja)
Mast, Petri (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789522915047
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 159
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Muut elämäkerrat
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: minäkuva, positiivisuus, ruumiinkuva, hyväksyminen (psykologia), ylipaino, kokemukset, kiusaaminen, itsetunto, ulkonäkö, painonhallinta, missit, valokuvamallit
Avainsanat: itsetunto, kiusaaminen, kokemukset, minäkuva, missit, painonhallinta, positiivisuus, ruumiinkuva, ulkonäkö, valokuvamallit, ylipaino
Olet juuri sopivan kokoinen!

Vuonna 2012 Marjaana Lehtinen havahtui siihen, että 170-kiloisena hän ei enää olisi kyennyt varjelemaan lastaan nopeaa toimintaa vaativassa tilanteessa. Hän aloitti sairaalan laihdutusryhmässä, ryhtyi varovasti harrastamaan liikuntaa ja rohkaistui kuntosalille. Marjaana pudotti 80 kiloa ja 9 kokonumeroa - ja valittiin vuonna 2017 Suomen ensimmäiseksi Miss Plus Size Finland -tittelin kantajaksi.

Nyt Marjaana toimii pluskoon mallina ja kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Painoindeksillä mitattuna hän on yhä ylipainoinen, mutta voi henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin koskaan. Tähän pääseminen on vaatinut hikeä ja kyyneleitä, itsetunnon vahvistusta sekä ennen kaikkea armeliaisuutta omaa itseä kohtaan.

Kaikki ylipainoiset tietävät, miten keho saadaan laihtumaan, mutta miten saada myös mieli laihtumaan mukana? Ja paino pysymään uusissa lukemissa? Marjaanan esimerkki osoittaa, että elämänmuutoksesta tulee pysyvä, kun se tehdään itseä kuunnellen ja kehoa rakastaen.

FM Varpu Tavi on antropologi, Suomen luetuimpia terveyskirjojen kirjoittajia, suosittu bloggaaja ja Iltalehden lifestyle-toimittaja. Hän on julkaissut useita hiilihydraattitietoisia ruokavalio- ja laihdutusoppaita sekä kirjoja vaihdevuosioireiden luonnollisista hoitokeinoista.

Varpu Tavi on kokonaisvaltaiseen terveyteen ja täydentävään lääketieteeseen erikoistunut tietokirjailija, toimittaja ja blogisti, joka on jo vuosia edelläkävijänä kirjoittanut hiilihydraattitietoisen ruokavalion ja luonnonmukaisten hormonihoitojen puolesta.


Katso myös