Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Istunnalla on väliä — Ratsastajan kehon- ja liikkeenhallinnan opas

Finn, Tina; Siekkinen, Sanna
Nimeke: Istunnalla on väliä — Ratsastajan kehon- ja liikkeenhallinnan opas
Tekijät: Finn, Tina (Kirjoittaja)
Siekkinen, Sanna (Kirjoittaja)
Vaurio-Teräväinen, Johanna (Valokuvaaja)
Hämäläinen, Mika (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523826151
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 29.9.2023
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 159
Tuoteryhmät: Urheilu ja liikunta
Kirjastoluokka: 79.15 Hevosurheilu. Ratsastus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ratsastus, ratsastajat, istuminen, kehonhallinta, liike, lantio, selkäranka, asennot (ruumiinasennot), harjoitteet
Avainsanat: asennot (ruumiinasennot), harjoitteet, istuminen, kehonhallinta, lantio, liike, ratsastajat, ratsastus, selkäranka
Jokaisella ratsastajalla on vahva halu ratsastaa paremmin ja saavuttaa maaginen flow, yhteys hevoseen.

Istunta ja erityisesti ratsastajan lantion asento vaikuttavat hevosen liikkeeseen. Ratsastuksen ammattilainenSanna Siekkinen kertoo selkein ohjein ja kuvin kuinka voit itse kehittyä ratsastajana ja parantaa istuntaasi.

Kirja vastaa muun muassa kysymyksiin, miten lantion asentoa voi parantaa, miten löytää itselle sopiva asento satulassa ja miten reagoida hevosen liikkeeseen parhaalla mahdollisella tavalla.

“Parhaimmillaan ratsastus on ratsastajan ja hevosen välistä tanssia. Mitä sulavammat liikkeet, sen sulavampi tanssi. Ja mitä sulavampi tanssi, sen miellyttävämpi ratsastuskokemus niin ratsastajalle kuin hevoselle.”

Sanna Siekkinen on ratsastuksenopettaja, Method Putkisto -diplomiohjaaja, istunta-hifistelijä ja talliyrittäjä. Hän on työskennellytratsastajan istunnan ja kehonhallinnan parissa jo vuodesta 2000.

Tina Finn on vapaa toimittaja ja tiedottaja, joka varsinaisen päivätyönsä ohella on kirjoittanut kirjat Pate Ikurista, Sankarikoirat - tarinoita poliisikoirien arjesta, Hevosen asialla Kari Vepsä, Pate Mustajärvi - Matkani varrelta ja Tohtori Mustajärvi, otaksun.


Katso myös