Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Impulssi — Menetelmä jatkuvaan kehitykseen

Aalto, Riku; Immo, Paula
Nimeke: Impulssi — Menetelmä jatkuvaan kehitykseen
Tekijät: Aalto, Riku (Kirjoittaja)
Immo, Paula (Kirjoittaja)
Hyttinen, Markku (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789522919625
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € 6,90 € (6,27 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 199
Tuoteryhmät: Urheilu ja liikunta
Terveys ja hyvinvointi
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: fyysinen hyvinvointi, liikunta, harjoitusmenetelmät, muutos, harjoittelu, itsetuntemus, fyysinen kunto, elinvoimaisuus, hyvä elämä
Avainsanat: elinvoimaisuus, fyysinen hyvinvointi, fyysinen kunto, harjoittelu, harjoitusmenetelmät, hyvä elämä, itsetuntemus, liikunta, muutos
E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Äänikirja, 2021
MP3
12,90 €

Impulssi-menetelmän helposti toteutettavat ohjeet tuovat positiivisia muutoksia jo viikkojen ja kuukausien aikajänteellä. Saat työkalut, joiden avulla voit säädellä stressin ja palautumisen välistä suhdetta. Tämä on tie energisempään, elinvoimaisempaan, suorituskykyisempään ja onnellisempaan elämään.

Tässä kirjassa impulssi tarkoittaa sopivasti annosteltua kuormituksen määrää kulloisetkin voimavarat huomioiden. Arkemme ei ole vakio, vaan siihen kohdistuu jatkuvasti erilaisia ulkoisia ja sisäisiä voimia sekä häiriötekijöitä, jotka vähentävät tai lisäävät voimavarojamme. Toisinaan olemme stressaantuneita, nukumme huonosti, eikä aina jaksa, huvita tai kiinnosta. Joskus taas olemme virtaa täynnä, tunnemme itsemme palautuneiksi ja intoakin piisaa terveyden ylläpitoon.

Kehomme ja mielemme kaipaavat voimavaroistamme riippuen hyvinkin erilaisia impulsseja. Impulssi-menetelmän avulla opit tunnistamaan mitä kulloinkin eniten tarvitset.

Performance coach Riku Aalto on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Hän on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkisen valmennuksen opinnoilla. Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Hän on suosittu luennoitsija ja yritysvalmentaja.

Psyykkisen valmennuksen asiantuntija Paula Immo valmentaa palkittuja yrittäjiä, asiantuntijoita, yritysjohtajia ja urheilijoita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Asiakkailleen Paula toimii navigaattorina ja pitää heidät niin toimintansa kuin tavoitteidensa suhteen oikeassa kurssissa.


Katso myös