Etsin sinut

Coben, Harlan
Nimeke: Etsin sinut
Alkuteos: I Will Find You
Tekijät: Coben, Harlan (Kirjoittaja)
Rusi, Saana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789528500902
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 8.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 8.10.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: I Will Find You
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 352
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Epätoivoisen isän kujanjuoksu.

Viisi vuotta sitten viaton mies tuomittiin elinkautiseen vankeuteen kolmevuotiaan poikansa murhasta. Nyt hän saa tietää pojan olevan elossa.

David Burroughs istuu vankilassa lapsensa murhasta tuomittuna. Eräänä päivänä hänen ex-vaimonsa sisar ilmaantuu yllättäen vankilaan vierailulle ja tuo mukanaan oudon valokuvan. Se on hänen ystävänsä ottama lomakuva huvipuistosta. Kuvan taustalla, juuri ja juuri kuvan kehyksen sisällä, näkyy lapsi, joka muistuttaa pelottavasti Davidin poikaa. Tuttu, erikoinen syntymämerkki on selvästi näkyvissä.

Vaikka sen ei pitäisi olla mahdollista, David on varma, että kyseessä on hänen poikansa Matthew.

David suunnittelee tuskallisen vankilapaon pelastakseen poikansa, puhdistaakseen nimensä ja selvittääkseen, mitä tuona kauhistuttavana yönä viisi vuotta sitten todella tapahtui. Ehtiikö henkensä kaupalla pakeneva David paljastaa karmean totuuden ennen kiinni jäämistään?

Amerikkalainen Harlan Coben on yksi maailman menestyneimmistä trillerikirjailijoista. Hänen kirjojaan on käännetty 45 kielelle. Hänen viisi viimeistä romaaniaan ovat kaikki olleet New York Timesin bestsellerlistan ykkösiä. Nykyään Coben on myös Netflix- ja Prime Amazon -tähti: yhä useampi Cobenin romaani on tehty suoratoistosarjaksi, ja lisää on tulossa.


Katso myös