Yhteinen sävel

Logan, Katrina
Nimeke: Yhteinen sävel
Alkuteos: Somewhere in the Crowd
Tekijät: Logan, Katrina (Kirjoittaja)
Forstadius, Matilda (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524100502
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.4.2024
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Somewhere in the Crowd
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 315
Tuoteryhmät: Viihde ja romantiikka
Uutuudet
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Euroviisut
Euroviisuja! Ystävyyttä! Rakkautta!

Hyvän mielen romaani ikonisen laulukilpailun yhdistämistä ystävyksistä.

Millielle vuoden ehdoton kohokohta on aina Euroviisut. Onkin unelmien täyttymys, kun hän ja hänen paras ystävänsä John saavat mahdollisuuden nähdä kilpailun finaalin livenä Oslossa. Viisuhuumassaan he yrittävät livahtaa lavan taakse yhdessä huolettoman saksalaisen laulajan Ingridin ja karismaattisen australialaisen reppureissaajan Noahin kanssa.

Tempauksensa vuoksi nelikko heitetään ulos viisustadionilta, mutta siitä saa alkunsa elinikäinen ystävyys. He sopivat tapaavansa jokaisessa euroviisufinaalissa.

Vuosien mittaan nelikko juhlii ikonisia euroviisuhetkiä kaikkialla Euroopassa. Mikä tärkeintä, he ovat myös toistensa tukena elämän ylä- ja alamäissä, sydänsuruissa ja onnistumisissa. Mutta kun elämä vie ystävykset eri poluille, heidän on yhä vaikeampi pitää kiinni sopimuksestaan. Tuoko Euroviisujen taika heidät yhteen vielä viimeisen kerran?

Katrina Logan, alias Katy Birchall on kirjoittanut useita nuorille aikuisille tarkoitettuja romaaneja, kuten The It Girl -sarjan, Hotel Royale -sarjan ja Morgan Charmley: Teen Witch -sarjan. Hän on myös kirjoittanut tietokirjan How to be a Princess: Real-Life Fairy Tales for Modern Heroines. Katy asuu Lontoossa kumppaninsa Benin ja pelastuskoiransa Bonon kanssa.


Katso myös