Violetti vainoaja

Bagge, Tapani
Nimeke: Violetti vainoaja
Tekijät: Bagge, Tapani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523828995
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 30.9.2024
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kuka lopulta on violetin vainoajan tähtäimessä?

On vuosi 1954. Kalkki-Anselmi Hofsted omistaa kokonaisen kauppalan ja paljon muuta. Mutta kun vaimovaras iskee, hän tarvitsee Väinö Mujusen apua.

Yksikätisen yksityisetsivän tutkimukset paljastavat idyllisen tehdaspaikkakunnan pinnan alta kaikenlaista valonarkaa. Onko kidnappauskaan sitä miltä näyttää?

Jäljet johtavat suuren luokan salahankkeeseen, jossa menneisyyden haamut kummittelevat. Kuka violetti vainoaja on ja mikä valtio tai järjestö on hänen takanaan? Kuka loppujen lopuksi on vainolaisen tähtäimessä? Onnistuuko Mujunen estämään salamurhan?

Violetti vainoaja on yhdeksäs historiallinen dekkari Tapani Baggen kehutussa ja suositussa värisarjassa. Sarja kuljettaa Väinö Mujusta ja Suomea läpi 1900-luvun kuohuvien vuosikymmenten.

“Mujus-dekkareissa lämpöä piisaa. Parasta on ymmärtäväinen suhtautuminen ihan kaikenlaisiin ihmistyyppeihin”, Jussi Karjalainen, HS.

Tapani Bagge (s. 1962) on Suomen tuotteliaimpia kirjailijoita. Hän on julkaissut toistasataa kirjaa. Parhaiten hänet tunnetaan palkituista dekkareistaan ja lastenkirjoistaan.


Katso myös