Varjo - Operaatio Bravo Alfa

Kaarnakari, Ville
Nimeke: Varjo - Operaatio Bravo Alfa
Tekijät: Kaarnakari, Ville (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789528501244
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 3.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 3.9.2024
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Varjo 2
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: terrorismi, uhat, konfliktit, tiedustelu, terrorisminvastainen toiminta, ryhmät, upseerit, puolustusvoimat, Suomi, Eurooppa
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Päänauha, Liimasidos, Painettu suojapaperi
24,90 €

VARJO - tiedustelun erikoisryhmä, jota ei virallisesti ole edes olemassa.

Ajankohtaisuudessaan hyytävä vakoilutrilleri puolustusvoimien huippusalaisen tiedustelujaoston toiminnasta tilanteessa, jossa koko Euroopan turvallisuus on uhattuna.

Suomalaiselle tiedustelulle päätyy puolivahingossa materiaalia, joka nostaa terroriuhan ensimmäistä kertaa historiassa ylimmälle tasolle koko Euroopassa.

Salaamissyistä tilanteen ratkaisemiseksi joudutaan käyttämään Varjoa, erikoisryhmää, jota ei virallisesti ole edes olemassa. Suomalainen tiedustelu ja Varjo toimivat yhdessä eri maiden tiedustelun ja terrorismintorjuntayksiköiden kanssa. Suomi on kuitenkin avainasemassa, kun Eurooppaa ravistelevasta kriisistä etsitään kuumeisesti ulospääsyä.

– Kuka tätä balettia oikein johtaa? Sutela kysyi.

Müller oli selvästi odottanut tätä kysymystä ja vastaus tulikin heti. Valtio, jonka hän mainitsi, ei ollut yllätys kenellekään huoneessa olijalle…

Sutela veti vähän henkeä. Juttu alkoi muuttua aina vain raskaammaksi. Tämä ei tosiaankaan koskenut enää vain Suomea. Tässä oli koko Eurooppa mukana.

Ville Kaarnakari on toiminut strategiasuunnittelijana viestinnän maailmassa. Sotilasarvoltaan hän on reservin majuri. Kirjailija on palvellut myös rauhanturvaajana Lähi-Idässä. Hän on tullut tunnetuksi ennen kaikkea sotatrillereistään, joissa kuvitteelliset tapahtumat on taitavasti sijoitettu todellisten historiallisten tapahtumien kehyksiin.


Katso myös