Tyttö ja pommi

Järvelä, Jari
Nimeke: Tyttö ja pommi
Tekijät: Järvelä, Jari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522892522
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2015
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Crime Time
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 261
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Internet, graffitit, huijaus, identiteettivarkaus, ilkivalta, jännityskirjallisuus, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, kiusaaminen, kosto, kunnianloukkaus, lainsäädäntö, nettikiusaaminen, nuoret, nuorisorikolliset, oppaat (teokset), pako, petos, poliisit, rikokset, rikollisuus, satamakaupungit, seksuaalirikokset, sosiaalinen media, syrjäytyneet, takaa-ajo, tekijänoikeus, uhkailu, vartijat, viharikokset
E-kirja, 2014
EPUB
9,90 €

Kovakantinen kirja, 2014
Painettu suojapaperi
3,90 €

Palkittu prosaisti Jari Järvelä saa kunnian aloittaa CrimeTimen kotimaisten tähtikirjailijoiden vierailijasarjan. Hänen esikoisdekkarinsa nimi on Pommi ja tyttö.

Tarina sukeltaa syvälle grafiittimaalareiden yönmustaan maailmaan. Kilpajuoksu katumaalareiden ja heitä takaa-ajavien vartijoiden välillä saa traagisen käänteen, kun yksi nuorista huimapäistä saa surmansa. Seuraa keinoja kaihtelematon koston kierre, jossa moraalin mittoja venytetään rajan molemmilla puolin.

Jari Järvelä (s. 1966) on helsinkiläissyntyinen, Kotkassa perheineen asuva kirjailija. Arvostelumenestyksiksi nousseiden romaanien lisäksi hän on kirjoittanut kuunnelmia, näytelmiä, librettoja ja matkareportaaseja seikkailuistaan vuorilla. Järvelä harrastaa historiaa, matkoja ja viinejä, mieluusti kaikkia yhtä aikaa. Hänellä on karatessa musta vyö. Karaten lisäksi perhe harrastaa joulunaikaan erikoisten piparkakkutalojen rakentamista. Kaikenlaiset uudet maisemat kiinnostavat Järvelää, kunhan niissä saa uida, kävellä, kiivetä tai ajaa junalla. Taiteen puolella hän on erityisen nitkahtanut 1400-luvun renessanssitauluihin, varsinkin muotokuviin ja Marian ilmestyksiin, vaikkakaan ei ymmärrä miksi: useimmat hänen tuttavansa saavat niistä nokkosihottumaa (sen hän kyllä ymmärtää).


Katso myös