Työpaikkana Hollywood

Uimonen, Kirpi
Nimeke: Työpaikkana Hollywood
Tekijät: Uimonen, Kirpi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523828193
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 13.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 13.9.2024
Hinta: 28,90 € (26,27 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Muut elämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kasvotusten tähtien kanssa.

Suomalaistoimittaja Kirpi Uimonen on työskennellyt yli 20 vuotta Hollywoodissa elokuvien ja televisiosarjojen keskiössä tavaten satoja maailmantähtiä Meryl Streepistä George Clooneyyn.

Työpaikkana Hollywood kuvaa millaista toimittajan työ on elokuvien ja televisiosarjojen keskiössä. Kirpi Uimosesta on tullut Hollywoodin sisäpiiriläinen, joka tietää mitä tähtikaupungin parrasvaloissa ja niiden kulisseissa tapahtuu. Hän on myös yksi niistä, jotka osallistuvat Golden Globe palkittavien valintaan.

Uransa aikana Kirpi on jututtanut ja kuvannut satoja maailmantähtiä hillitystä Meryl Streepistä vitsiniekka George Clooneyyn. Kirjassa tähtikohtaamiset nivoutuvat ajankuvaan, muuttuviin trendeihin, käytännön töihin ja Kirpin henkilökohtaiseen elämään viihdemaailman ytimessä. Tarinoita värittävät Kirpin ottamat kuvat.

Kirpi Uimonen (s. 1972) aloitti uransa musiikkitoimittajana Suomessa 1990-luvulla. Los Angelesiin hän muutti vuonna 2002 ja on raportoinut siitä lähtien näyttelijöistä, elokuvista ja televisiosarjoista Suomen suurimpiin medioihin. Vuodesta 2012 asti hän on äänestänyt Golden Globe -gaalan ehdokkaita ja voittajia.


Katso myös