Tuttujen kesken Vesku — Vesa-Matti Loiri 1945–2022

Marjamäki, Tuomas
Nimeke: Tuttujen kesken Vesku — Vesa-Matti Loiri 1945–2022
Tekijät: Marjamäki, Tuomas (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523825482
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.3.2023
Hinta: 28,90 € (26,27 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 470
Tuoteryhmät: Taiteilijaelämäkerrat
Suomi-viihteen ikonien elämäkerrat –25%
BLACK WEEK
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: viihdetaiteilijat, näyttelijät, televisionäyttelijät, elokuvanäyttelijät, laulajat, teatterihistoria, televisiohistoria, elokuvahistoria
Avainsanat: Suomi, Vesa-Matti Loiri, elokuvahistoria, elokuvanäyttelijät, henkilöhistoria, laulajat, näyttelijät, teatterihistoria, televisiohistoria, televisionäyttelijät, viihdetaiteilijat
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Viihteen ja kulttuurin legendan elämäkerrassa kuuluu taiteilijan oma ääni.

Suomalaisten rakastaman tähden syvällinen elämäkerta antaa paljon tilaa Veskun itse kertomille muistoille ja tarinoille.

Tietokirjailija Tuomas Marjamäki haastatteli Veskua kahdenkymmenen vuoden aikana erilaisissa elämäntilanteissa ja eri aihepiireistä keskustellen. Kymmenistä haastatteluista ja laajasta lähdemateriaalista syntyi tähden elämää ja taidetta kattavasti käsittelevä elämäkerta, joka antaa Veskusta uudenlaisen kuvan. Kirja arvostaa ja ymmärtää ihmistä ja taiteilijaa, mutta ei aseta häntä jumalan asemaan.

Tuttujen kesken Vesku täydentää Marjamäen Spede-Vesku-Simo-trilogian, johon kuuluvat myös aiemmin julkaistut teokset Simo Salminen - se se vaan on sillä lailla ja Spede, nimittäin.

Tuomas Marjamäki (s. 1978) on tietokirjailijana erikoistunut suomalaisen viihteen historiaan. Hän on kirjoittanut aiemmin muun muassa Simo Salmisen, Spede Pasasen ja Mikko Alatalon elämäkerrat sekä tietokirjat Kummeli - erittäin hyvin sanottu ja Uuno on numero yksi.


Katso myös