Tuska, voima, rakkaus

Foxell, Heidi
Nimeke: Tuska, voima, rakkaus
Tekijät: Foxell, Heidi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523828209
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 10.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 10.10.2024
Hinta: 28,90 € (26,27 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Muut elämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: Heidi Foxell
Lähihistoriamme liikuttavin tarina sisusta ja sinnikkyydestä.

Virkatehtävä Hyvinkäällä toukokuussa 2012 vei poliisi Heidi Foxellin maanpäälliseen helvettiin, kun ampujan luoti upposi hänen vatsaansa. Heidi vietti sairaalassa yli kolme vuotta ja taisteli hengestään kerta toisensa jälkeen.

Kun toipuminen lopulta alkoi, henkiin jäämistä ei seurannutkaan kiitollisuus. Media rakensi sankari tarinaa, mutta nainen itse kärsi kroonisen kivun ja masennuksen syövereissä.

Taistelutahto palasi vasta, kun elämään asteli ihminen, joka ojensi työkalut ajattelutapojen muuttamiseen. Löytyi paitsi uskallus tavoitella parempaa elämää, myös unelma ammentaa omista vaikeuksista apua muille.

Tuska, voima, rakkaus on uskomaton tarina valovoimaisesta ja periksiantamattomasta naisesta sekä halusta hallita omaa kohtaloaan. Pelkkä asenne ei riitä, mutta joskus se ratkaisee.

Heidi Foxell (s. 1988) on antanut kasvot poliisityön vaaroille ja silmittömän väkivallan vaikutuksille Suomessa. Heidi tekee monipuolista mediatyötä, ja hänen avoimuutensa ja elämänmyönteinen asenteensa ovat inspiroiva esimerkki suomalaisesta sisusta.


Katso myös