Tulossa huomenna — Miten megatrendit muokkaavat tulevaisuuttamme

Hiltunen, Elina
Nimeke: Tulossa huomenna — Miten megatrendit muokkaavat tulevaisuuttamme
Tekijät: Hiltunen, Elina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522916648
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 17,90 € 5,90 € (5,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 336
Tuoteryhmät: Talous
IT, tiede ja tekniikka
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 36.15 Elintaso. Kulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: megatrendit, tulevaisuus, ennakointi, ilmastonmuutokset, väestönmuutokset, kaupungistuminen, elintarviketuotanto, luonnonvarat, ympäristön tila, taudit, globalisaatio, digitalisaatio, teknologinen kehitys, työelämä, tulevaisuudentutkimus
Avainsanat: digitalisaatio, elintarviketuotanto, ennakointi, globalisaatio, ilmastonmuutokset, kaupungistuminen, liikenne, luonnonvarat, megatrendit, resurssit, talous, taudit, teknologinen kehitys, tulevaisuudentutkimus, tulevaisuus, työelämä, uusi talous, väestönmuutokset, ympäristön tila, ympäristöongelmat
E-kirja, 2019
EPUB
9,90 €

Selkeä opas maailman ja tulevaisuuden suunnasta.

Miten ja missä asumme tulevaisuudessa? Miten teemme työtä? Mitä syömme tulevaisuudessa? Mihin sairastumme ja mihin kuolemme? Kuinka liikumme paikasta toiseen? Riittävätkö resurssit, kun kulutus kasvaa? Mikä uhkaa turvallisuuttamme tulevaisuudessa? Miten ilmastonmuutos vaikuttaa elämäämme?

Muiden muassa näitä kysymyksiä pohditaan Tulossa huomenna -teoksessa, joka on tulevaisuudentutkija Elina Hiltusen yhdestoista kirja. Se käsittelee suuria globaaleja tulevaisuuden kysymyksiä ja sitä, miten ihmiskuntamme voi selvitä erilaisista suurista haasteista, joita on tulossa. Avainkysymyksiä ovat esimerkiksi ilmastonmuutos, luonnonvarojen riittävyys, eriarvoistumisen torjuminen, digitalisaation vyöry, tekoälyn ja robotiikan tuleminen työelämään ja ruoan riittävyys maapallon kasvavalle väestölle.

Elina Hiltunen on futuristi, yrittäjä, tietokirjailija ja aktiivinen puhuja ja kouluttaja, jonka asiantuntemusalueina ovat erityisesti tulevaisuuden trendit, teknologia ja heikot signaalit. Hiltunen on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori. Hän onerikoistunut tulevaisuuden ennakointiin, trendeihin ja heikkoihin signaaleihin, joiden parissa hän on tehnyt työtä vuodesta 1998 alkaen. Hiltunen on kirjoittanut kirjat Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa (Docendo 2017) Matkaopas tulevaisuuteen (Talentum 2012), Teknoelämää 2035, Miten teknologia muuttaa tulevaisuuttamme (Talentum 2014, yhdessä Kari Hiltusen kanssa). Hän on kirjoittanut myös lasten ohjelmointioppaita ja kirjoja amigurumien tekemisestä.


Katso myös