Tuhannen ja yhden iskun tarinat

Schildt, Saku; Lommi, Sami; Talvitie, Jussi
Nimeke: Tuhannen ja yhden iskun tarinat
Tekijät: Schildt, Saku (Kirjoittaja)
Lommi, Sami (Kirjoittaja)
Talvitie, Jussi (Kirjoittaja)
Huuskonen, Pertti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523821477
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 19.10.2021
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 5t 47m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 79.183 Nyrkkeily
Avainsanat: ammattiurheilu, henkilöhistoria, historia, kamppailulajit, kilpaurheilu, kokemukset, nyrkkeilijät, nyrkkeily, tuomarit (kilpailut), urheilijat, valmentajat
Kovakantinen kirja, 2021

19,90 €

Nyrkkeily on yksi maailman kovimmista urheilulajeista. Se on niin äärimmäistä toimintaa, että ulkopuolisten voi olla vaikea ymmärtää, mikä ihmisiä ajaa sen pariin. Miksi jotkut pyhittävät elämänsä kurinalaiselle harjoittelulle ja nousevat vapaaehtoisesti kehään, kun kaikkien uhrausten palkintona saattaa odottaa vain ankara selkäsauna - tai pahempaa?

Tuhannen ja yhden iskun tarinat avaa nyrkkeilyn kiehtovuuden salat. Kirjassa nyrkkeilijät kertovat omin sanoin, miksi he asettavat itsensä vaaralle alttiiksi ja mitä he tuntevat intensiivisten otteluiden keskellä. Urheilijat puhuvat avoimesti siitä, miten he käsittelevät voittoja, tappioita ja kaikkia tuntemuksia, mitä armoton laji herättää.

Kirja tarjoaa kattavan läpivalaisun suomalaisesta nyrkkeilykentästä. Ääneen pääsevät sekä uraansa aloittelevat amatöörit, kansainvälisen huipun nähneet ammattilaiset että valmentajat, tuomarit ja muut lajin parissa toimivat hahmot. Tarinoitaan jakavat esimerkiksi tähtinyrkkeilijät Edis Tatli, Robert Helenius, Eva Wahlström, Amin Asikainen ja Juho Haapoja.

Saku Schildt on kirjoittanut aiemmin kamppailu-urheilua käsitteleviä artikkeleita muun muassa Helsingin Sanomiin ja Fightsport-lehteen. Sami Lommin ja Jussi Talvitien upeat valokuvat päästävät lukijan seuraamaan aivan iholta nyrkkeilijöiden vaarallista arkea.


Katso myös