Tinder-päiväkirja 3 — Eronneet ja karanneet

Kiiski, Sanna
Nimeke: Tinder-päiväkirja 3 — Eronneet ja karanneet
Tekijät: Kiiski, Sanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523822030
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 179
Tuoteryhmät: Viihde ja romantiikka
Muu kaunokirjallisuus
Muu kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ihmissuhteet, sinkut, kokemukset, deittipalvelut, mobiilisovellukset, toimittajat (media), julkisuuden henkilöt, huumori
Avainsanat: deittipalvelut, huumori, ihmissuhteet, julkisuuden henkilöt, kokemukset, mobiilisovellukset, sinkut, toimittajat (media)
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Luulitko, että Tinder on vain sinkkujen käyttämä sovellus? Etpä olisi suuremmin voinut erehtyä!

Suositun päiväkirjasarjan kolmannessa osassa Sanna Kiiski kiinnittää huomionsa varattuihin, mutta deittiseuraa etsiviin ihmisiin. Jälleen kerran tarjolla on romantiikkaa ja ruusuja sekä täyttä ranteet auki -meininkiä.

Tinder-trilogian päättävä osa paljastaa, ettei seuranhakusovellus Tinder ole vain sinkkujen leikkikenttä. Seuraa etsivät myös monet varatut, parisuhteestaan karanneet sekä pariskunnat, jotka metsästävät vipinää yhdessä tuumin.

Päiväkirjaa pitävä Sanna tuntuu jo menettäneen toivonsa seuranhakumarkkinoilla - kiitos bemarimiesten ja elmukelmuttajien. Mutta onnistuuko Tinder sittenkin yllättämään? Miten käy, kun Sanna matchaa unelmiensa mieskarkin kanssa?

Aiemmin sarjassa ovat ilmestyneet suuren suosion saaneet Tinder-päiväkirja (Docendo 2020) ja Tinder-päiväkirja 2 - Miesten puolella (Docendo 2021).

Sanna Kiiski (s. 1974) on työskennellyt pitkään toimittajana ja juontajana, muun muassa MTV3:n Huomenta Suomessa ja useilla radiokanavilla. Nykyään hän on yrittäjä.


Katso myös