Täydellinen vaimo

James, Peter
Nimeke: Täydellinen vaimo
Alkuteos: Faith
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Rusi, Saana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524101561
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 3.6.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 3.6.2024
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Faith
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Tulossa – Ennakkotilaa!
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: aviomiehet, avioliitto, sairastuminen, aviopuolisot, aviovaimot, kontrolli, pakkomielteet, parantumattomasti sairaat, täydellisyys, vaihtoehtolääkintä, mustasukkaisuus
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Suojapaperi
26,90 €

Viiltävä psykologinen trilleri pakkomielteisestä rakkaudesta ja kontrollista.

Plastiikkakirurgi Ross Ransome on uransa huipulla; menestynyt, rikas ja tunnettu. Sellainen mies haluaa myös vaimonsa olevan täydellinen. Miksipä ei, onhan hänellä taito muovata nainen leikkauspöydällä mieleisekseen.

Ross Ransome on mies, joka on tottunut kontrolloimaan. Mutta kun hänen vaimonsa Faith sairastuu, Ross saa huomata, ettei kaikki enää olekaan hänen hallinnassaan. Faith kääntää selkänsä niin lääketieteelle kuin kuivahtaneelle avioliitolleenkin ja etsii apua karismaattisen terapeutin tarjoamista vaihtoehtohoidoista. Tämä lupaa ratkaista enemmän kuin vain terveysongelmat.

Rossin mielestä tämä on äärimmäinen petos. Vaimon toiminta on sietämättömän epärationaalista, ja Ross on ennen kaikkea rationaalinen mies. On aivan järjetön ajatus, että joku toinen mies saisi hänen täydellisen vaimonsa...

Peter James on kirjailija, käsikirjoittaja, tuottaja ja yksi Ison-Britannian suosituimmista ja palkituimmista dekkaristeista. Peter Jamesin teokset ovat jatkuvasti Britannian bestseller-listojen kärjessä, ja niitä on käännetty jo 37 kielelle. Peter Jamesin dekkareita on myyty Suomessa jo yli 160 000 kappaletta.


Katso myös