Tanhupallon askartelukirja

Kokkonen, Kiti
Nimeke: Tanhupallon askartelukirja
Tekijät: Kokkonen, Kiti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522915481
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 16,95 € 12,71 € (11,55 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 3. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 64
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Lapset ja nuoret
Kirjastoluokka: L65 KÄSITYÖ. KOTITEOLLISUUS
Kansalliskirjaston asiasanat: askartelu, televisio-ohjelmat, fiktiiviset henkilöt, käsityöt, työvälineet, materiaalit, työmenetelmät, Tanhupallo, (fiktiivinen hahmo), Putous (televisio-ohjelma)
Askartelu on hauskaa, mutta vielä hauskempaa se on Tanhupallon kanssa!

Pirteä viisivuotias sketsihahmo sulatti koko kansan sydämet kevään 2018 Putous-ohjelmassa. Nyt Tanhupallo on kirjoittanut ensimmäisen kirjansa, joka käsittelee yhtä hänen rakkaimmista harrastuksistaan. Askartelua.

Tanhupallo etsii lastenhuoneesta 24 parasta askarteluohjettaan ja näyttää, miten tehdään vaikkapa hampaanpesukaveri, unisieppari, stressipallo, sohvaperuna, syötävä rannekoru, pelonestokiikarit sekä televisiostakin tuttu ystävänetsintäotsapanta.

Ystävänetsintäotsapannan avulla voi löytää kivoja uusia ystäviä. Myös ujojen on helppo löytää kaveri, koska pannassa lukee valmiiksi MOI ja HAU ni ei tarvitse puhua mitään jos ei uskalla. Lisäksi siinä on kulkunen siksi, että huomataan kun tulet paikalle. Tuntosarvet tietävät kannattaako uuden kaverin luokse mennä, Tanhupallo selventää.

Jotkut tekeleistä ovat niin helppoja, että niitä osaa tehdä karvamatokin. Toiset taas ovat vaikeampia ja joihinkin tarvitaan isomman apua. Neuvoa voi kysyä vanhemmilta, sisaruksilta, enolta (jos ei ole vankilassa) tai naapurin Timpalta. Jotkut askartelut voivat mennä myös täysin pieleen, ja sekin on täysin sallittua.

Mukaan on listattu kaikki tarvittavat tarvikkeet - ja ne sopivat varmasti jokaiselle kukkarolle. Joskus riittää pelkkä peukalo, tussi ja vähän mielikuvitusta. Askartelu ei koskaan ole pelkkää näpertelyä, vaan kaikella on perimmäinen tarkoituksensa. Puuhiensa lomassa Tanhupallo ehtii pohdiskella syvällistä elämän filosofiaa.

Kirja sopii lapsille, lapsenmielisille ja lasten kanssa askarteleville. Sekä tietenkin Tanhupallon miljoonille faneille.

Tanhupalloa esittävä Kiti Kokkonen on itsekin intohimoinen askartelija. Hän on myös näyttelijä, kirjailija, käsikirjoittaja ja Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja.


Katso myös