Talosta kodiksi — Kotiografin askelin

Saarelainen, Jari
Nimeke: Talosta kodiksi — Kotiografin askelin
Tekijät: Saarelainen, Jari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523824553
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 16.2.2023
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Puutarha ja sisustaminen
BLACK WEEK
Kirjastoluokka: 68.4 Sisustusoppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: omakotitalot, pientalot, puurakennukset, asuinrakennukset, interiöörit, sisustus, puutarhat
Avainsanat: asuinrakennukset, interiöörit, omakotitalot, pientalot, puurakennukset, puutarhat, sisustus
Kurkista @kotiografin leikkisään kotiin ja puutarhaan.

Talosta kodiksi on aikuisten asumisunelmia käsittelevä kokonaisuus, joka saa katsomaan kotia toisin silmin, inspiroitumaan sekä kokeilemaan uutta.

Myynti-ilmoituksessa oli kuva keltaisesta puutalosta ja sen puolipyöreästä parvekkeesta. Taloa ympäröi puutarha, jossa oli taivasta tavoitteleva nurmikko ja riehumaan rientäneet perennat. Talokaupat syntyivät ja alkoi sisustusseikkailu, jolla ei ole loppua. Talo muuttui persoonalliseksi kodiksi, mistä ei puutu huumoria ja leikillisyyttä. Koti elää ja muuttuu vuodenaikojen mukaan, yllättäen ja hellien asujiaan. Jari rohkaisee esimerkillään jokaista toteuttamaan sisustusunelmia, -ideoita ja -visioita, tekemään kodista ja puutarhasta omannäköiset.

Jari Saarelainen on ammatiltaan koreografi ja tanssinopettaja, mutta kutsuu itseään myös kotikeijuksi. Tärkeimpänä teoksenaan hän pitää omanlaista elämää, jota laveeraa välillä suurella pensselillä. Jari unelmoi, fiilistelee ja haaveilee, ja on samalla täydellisen onnellinen juuri näin.


Katso myös