Suora lähetys - Äänessä Annika Metsäketo

Kojonen, Veli
Nimeke: Suora lähetys - Äänessä Annika Metsäketo
Tekijät: Kojonen, Veli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523823433
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.9.2022
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 241
Tuoteryhmät: Muut elämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: juontajat, radio-ohjelmat, radiotoimittajat, valokuvamallit, julkisuuden henkilöt
Avainsanat: Annika Metsäketo, julkisuuden henkilöt, juontajat, radio-ohjelmat, radiotoimittajat, valokuvamallit
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Taiteilijaperheen tytär ja suomalaisten rakastama radioääni Annika Metsäketo on elänyt poikkeuksellisen elämän musiikki-, viihde- ja mediamaailman aitiopaikalla.

Annika tapasi aikanaan kaikki Suomessa vierailleet rock-yhtyeet. Kerran lentokone pysäytettiin kiitoradalle, kun Annika karkasi Lontooseen katsomaan suosikkibändiään.

Annikan tarina vilisee kuuluisuuksia - hän pääsi jo nuorena Bon Jovin ja Mötley Crüen takahuoneisiin, päätyi Renny Harlinin ja Geena Davisin kihlajaisiin, ja taikuri David Copperfieldkin olisi halunnut hänen kanssaan salasuhteen.

Suora lähetys on Annika Metsäkedon elämän ensimmäisen 50 vuoden kokemuksia rakkaudesta, työstä, perheestä ja suomalaisen julkisuuden maailmasta. Annika puhuu asioista kaunistelematta ja kipupisteitä peittelemättä.

Annika kertoo myös sen, mitä tapahtuu, kun nuori nainen sanoo ei, silloin kun moni muu sanoo kyllä. Suora lähetys heittää myös lukijalle kysymyksen tehdyistä ratkaisuista ja elämän kohtaloista sekä kohtuuttomuuksista.


Katso myös