Suljetuin ovin

Sipilä, Jarkko
Nimeke: Suljetuin ovin
Tekijät: Sipilä, Jarkko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522895844
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.5.2012
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Takamäki 12
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 228
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: alamaailma, jännityskirjallisuus, komisariot, kosto, miehet, mustasukkaisuus, pakkomielteet, pikkurikolliset, poliisikirjallisuus, psyykkisesti sairaat, pääkaupunkiseutu, rikoskirjallisuus, räjähdykset, seuraukset, uskonto, ääriliikkeet
Äänikirja, 2012
MP3
12,90 €

Laki ei oikeuta kostoa, eikä rikollisia tuomita vankilaan yhteiskunnan koston himossa. Mutta entä jos oikeusjärjestelmä ei toimikaan niin kuin kansalaiset uskovat? Mitä tapahtuu, jos joku ottaa lain omin käsiinsä?

Jarkko Sipilän kahdennessatoista Takamäki-dekkarissa Suljetuin ovin poliisit joutuvat keskelle katkeraa koston kierrettä, johon viranomaisetkin näyttävät sekaantuneen.

Komisario Takamäenkin elämä muuttuu, kun hänen kotinsa poltetaan. Poliisi ei olekaan enää vain asioita selvittävä puolueeton virkamies vaan osapuoli yhä kovemmaksi käyvässä taistelussa rikollisuutta vastaan.

Jarkko Sipilä (1964–2022) oli toimittaja ja kirjailija. Hän työskenteli MTV:n uutisissa rikostoimituksen päällikkönä. Hän kirjoitti yli kaksikymmentä dekkaria, radiokuunnelmia ja tv-sarjan. Koripalloa SM-tasolla pelannut Sipilä toimi juniorivalmentajana kori- ja jalkapallossa.


Katso myös