Sanoinko sen ääneen?

Ruuskanen, Tuuli-Elina
Nimeke: Sanoinko sen ääneen?
Tekijät: Ruuskanen, Tuuli-Elina (Kirjoittaja)
Järvinen, Olli (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522919502
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: eroaminen (ihmissuhteet), parisuhde, kriisit, tunteet, kokemukset, lapsiperheet, vanhemmat, lapset (perheenjäsenet), vuoroasuminen, elämänhallinta, naiset, äidit, eronneet
Avainsanat: elämänhallinta, eroaminen (ihmissuhteet), eronneet, kokemukset, kriisit, lapset (perheenjäsenet), lapsiperheet, naiset, parisuhde, sinkut, tunteet, vanhemmat, vuoroasuminen, äidit
Äänikirja, 2021
MP3
12,90 €

E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Kirja sanoo suoraan sen, mitä jokainen eroava tai eroa miettivä henkilö ajattelee, mutta mitä kukaan ei uskalla sanoa ääneen.

Saako eron jälkeen sanoa olevansa onnellinen? Voiko lasten etäviikolla kertoa lähipiirille, että elämä yksin on mahtavaa? Onko oikeutta surra, vaikka itse halusi erota? Voiko rakkauteen enää luottaa ja onko rakkautta edes olemassa? Onko oma elämä pakko uhrata ydinperheen alttarilla, jos yksinkertaisesti ei vain tunnu siltä?

Kirja on kahden alle kouluikäisen lapsen äidin rehellinen kuvaus siitä, miltä tuntuu erota suhteesta, jossa kaikki on periaatteessa hyvin. Kirja on kuvaus eron tuomasta itseinhosta ja ahdistuksesta, mutta se on myös kuvaus onnesta ja vapaudesta. Kirjassa ihastutaan, rakastutaan ja lopetetaan rakastamasta sekä kerrotaan miltä sinkkumarkkinat näyttävät perheellisen silmin. Kirja kulkee läpi ensimmäisen vuoden eropäätöksestä. Mitä kaikkea tuossa ajassa ehtiikään tapahtua?

Tuuli-Elina Ruuskanen on 35-vuotias äiti, yrittäjä ja juontaja, joka keikkailee pitkin Suomea etsien itseään ja tasapainoa elämän eri osa-alueiden välille.


Katso myös