Salattu toivottu lapsi

Valonmeri, Mari
Nimeke: Salattu toivottu lapsi
Tekijät: Valonmeri, Mari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523828506
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 23.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 23.10.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Muut elämäkerrat
Terveys ja hyvinvointi
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kun isä ei olekaan isä.

Geenitesti paljasti, ettei Marin isä ollutkaan hänen biologinen isänsä. 43-vuotiaan naisen elämä meni kerralla uusiksi: hän joutui yhtäkkiä selvittämään ylisukupolvisia traumoja sekä rakentamaan identiteettinsä ja luomaan perhesuhteet uudelleen.

Salattu toivottu lapsi on kirjailijan omakohtainen kokemus siitä, miltä tuntuu geenitestin kautta saada tietää, ettei olekaan toisen vanhempansa biologinen lapsi. Tieto sai Mari Valonmeren tuntemaan palavaa vihaa, turvattomuutta, häpeää, pelkoa, iloa ja onneakin, mutta eniten surua.

Kirja on tarina ylisukupolvisista traumoista, salaisuuksista, periytyvyydestä ja luottamustraumasta. Se kertoo matkasta kohti totuutta ja itsetuntemusta; miten selviytyä trauman mukanaan tuomista haasteista sekä siitä, kuinka rakentaa identiteetti aikuisiällä ja luoda perhesuhteet uudelleen – muuttua lopulta näkyväksi ja kokonaiseksi ihmiseksi.

Mari Valonmeri (s. 1978) on johtamisen psykologiaan ja herkkyyteen erikoistunut HTM, kirjailija ja yritysvalmentaja. Hän toimii yrittäjänä auttaen ihmisiä ja yrityksiä löytämään sisäiset voimavaransa ja potentiaalinsa. Valonmeri on kirjoittanut kirjan Herkät johtajat (2023).


Katso myös