Putinin perukirja

Luukkanen, Arto
Nimeke: Putinin perukirja
Tekijät: Luukkanen, Arto (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523827714
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 11.4.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
Avainsanat: yhteiskuntakehitys, poliittinen kehitys, poliittiset järjestelmät, hallinto, presidentit, demokratiavaje, oligarkia, eliitit, turvallisuuspalvelut, nationalismi, imperialismi, geopolitiikka, turvallisuuspolitiikka, kansainväliset suhteet, Ukrainan kriisi 2014-, Venäjän hyökkäys Ukrainaan 2022, lähihistoria, tulevaisuus, Venäjä, Ukraina, Suomi
Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Ylivetokannet, Päänauha, Kannet laminoitu
30,90 €

Miten Putin laski kaiken väärin ja romahdutti Venäjän.

Kirja kertoo Venäjän valtiollisen järjestelmän itsetuhosta Ukrainassa ja siitä, kuinka Suomi karkasi idän karsinasta Naton pilttuuseen. Miten ”täydellisen hyvä” Putinin diktatuuri voi tehdä niin ison virheen, että maa hajoaa sen johdosta? Miksi Ukrainaan oli pakko hyökätä? Entä olisiko Suomi kuulunut seuraaviin uhreihin?

Putinin valtakausi näyttää olevan lopuillaan. Ukrainan sota kiihdyttää Venäjän kehitystä kohti sisällissotaa ja uutta "Sekaannuksen aikaa". Kirja kertoo, mitkä olivat Putinin mukaan tämän brutaalin hyökkäyksen henkiset perustelut.

Ukrainan sota on myös salamanleimahduksen lailla paljastanut Venäjän sisäiset yhteiskunnalliset ristiriidat ja sen poliittisen järjestelmän heikkouden. Mihin tämä kehitys johtaa? Mitä tapahtuu, jos Putin kuolee? Mitä se merkitsee Suomelle? Kaikista näistä rakentuu pelottava ja kiehtova tarina, jossa naapurimaan vuosituhantinen historia kietoutuu nykyajan ongelmiin. Mihin suuntaan Venäjä kulkee, jos ja kun väkivalta hiipii sen sisälle?

Dosentti ja teologian tohtori Arto Luukkanen, Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtori Helsingin yliopistosta on tutkinut Venäjän nykyhistoriaa ja presidentti Vladimir Putinin valtakautta vuosituhannen alusta saakka.


Katso myös