Punainen elokuu

Edgren Aldén, Rebecka
Nimeke: Punainen elokuu
Alkuteos: Röd augustimåne
Tekijät: Edgren Aldén, Rebecka (Kirjoittaja)
Louhivuori, Jänis (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523829725
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 29.8.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 29.8.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Röd augustimåne
Kustantaja: Docendo
Sarja: Meripelastajat 2
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 408
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Tulossa – Ennakkotilaa!
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Uusi tiukka Meripelastajat-trilleri.

Pariskunnan purjehdusreissun piti olla eheyttävä matka uuteen, parempaan alkuun. Mutta vanhojen salaisuuksien paino vetää heidät väistämättä syviin, synkkiin vesiin.

Meripelastajat Annika ja Simon löytävät kuolleen naisen vedenrajasta kivikkoiselta rannalta kaukana Värmdössä. Tapaus näyttää onnettomuudelta, mutta kun naisen tytär ilmestyy paikalle, käy ilmi, että äiti on soittanut vain muutama tunti aikaisemmin ja paljastanut kauhean totuuden.

Charlotte ja Fredrik ovat kamppailleet pitkään avioliitossaan ja perheessään, erityisesti nuorimman poikansa vuoksi, joka ei ole voinut hyvin. Nyt he lähtevät purjehtimaan loman viimeisinä päivinä, vain he kaksi, löytääkseen tien takaisin toistensa luo. Mutta purjehdusmatkan tunnelma muuttuu dramaattisesti, kun he tapaavat ystäväryhmän menneisyydestä ja hyvin varjellut pimeät salaisuudet tulevat pintaan. Pian he kyseenalaistavat koko suhteensa ja oman menneisyytensä.

Punainen elokuu jatkaa psykologista Meripelastajat-jännityssarjaa, jonka aloitusosan Mustat purjeet Dagens Nyheter nimesi yhdeksi vuoden 2022 parhaista rikosromaaneista.

Rebekka Edgren Aldén on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija, joka on tullut tunnetuksi psykologisista trillereistään. Aldénilla on kesämökki Turun saaristossa ja hän on innokas purjehtija. Meripelastajat-sarja on saanut innoituksensa yli 30 vuotta kestäneestä veneilyharrastuksesta.


Katso myös