Puhutaanko koiraa — Tunneviestintä koiran koulutuksessa

Skogster, Mia
Nimeke: Puhutaanko koiraa — Tunneviestintä koiran koulutuksessa
Tekijät: Skogster, Mia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523821859
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.3.2022
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 255
Tuoteryhmät: Eläimet
BLACK WEEK
Kirjastoluokka: 67.451 Koirat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: koira, lemmikkieläimet, eläinten koulutus, menetelmät, tunnetaidot, eläinten käyttäytyminen, harjoitukset
Avainsanat: eläinten koulutus, eläinten käyttäytyminen, harjoitukset, koira, lemmikkieläimet, menetelmät, tunnetaidot
Haluan, että koiran kouluttaminen on inspiroivaa niin ohjaajalle kuin koiralle. Kaikkien ei tarvitse tähdätä kisakentille, mutta kaikki koirat ansaitsevat tulla ymmärretyiksi ja sen myötä onnellisiksi. - Mia Skogster

Syvennä koiraharrastustasi! Ymmärrä paremmin koiraasi ja ehkäise ennalta arjen hallintaongelmat. Moninkertainen koiraurheilun maailmanmestari opastaa koiran koulutuksessa tarvittaviin tunneviestintätaitoihin, joilla saavutat entistä syvemmän yhteyden lemmikkiisi.

Tunneviestinnällä pystytään säätelemään koiran kokemia tunnetiloja. Ne vaikuttavat sen motivaatioon, keskittymiseen, sinnikkyyteen ja palautumiseen. Erilaisten kehuäänien, oikein jaksotettujen taukojen ja taitavan kehonhallinnan avulla koira oppii nauttimaan yhteistyöstä ja suorittamaan halutut asiat innokkaasti.

Selkeällä tunneviestinnällä koiran on helpompi ymmärtää ohjaajaansa ja se kokee tulevansa myös itse ymmärretyksi paremmin. Tämä vahvistaa koiran itseluottamusta ja parantaa koiran elämänlaatua sekä menestystä eri harrastuslajeissa.

Taitavalla tunneviestinnällä pystytään myös vaikuttamaan positiivisesti pennun persoonallisuuden kehittymiseen. Anna koiralle hyvä elämä ja opi kirjan opastuksella perusasiat koiralle suunnatusta kokonaisvaltaisesta tunneviestinnästä.

Kirja esittelee ammattilaisten kehittämiä kehonhallintatekniikoita ja äänenkäyttöharjoituksia, joilla saat koirasi yhteistyöhaluiseksi haastavissakin tilanteissa.

Mia Skogster on Suomen kansainvälisesti menestynein palveluskoiraurheilija. Hänet tunnetaan erityisesti koiriensa täydellisyyttä hipovista tottelevaisuussuorituksista. Lukuisat MM- ja SM-mitalit ovat tehneet Skogsterista maailmanlaajuisesti halutun valmentajan.


Katso myös