Pimeä kaiku

Kivi, Jaana
Nimeke: Pimeä kaiku
Tekijät: Kivi, Jaana (Kirjoittaja)
Kaakinen, Jussi (Kannen tekijä)
Tuotetunnus: 9789523826120
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 26.9.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 26.9.2023
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kuvaus Suomesta, jossa ihmisen ainoa mittari on hänen viihdearvonsa.

Synkkä satiiri täydelliseltä näyttävästä elämästä ja vapaan tahdon menettämisestä yhteiskunnassa, jossa ainoa keino pärjätä on elää kuin tosi-tv:ssä.

Tekoäly, Kaiku, tarkkailee ihmisiä ja palkitsee jokaisen heidän viihdearvonsa perusteella. Vain ne pärjäävät, jotka ovat valmiita paljastamaan kaiken. Seksi, masturbaatio, salaisimmat ajatukset - kaikki on toistuvaa tosielämän show'ta, jossa sosiaalisista virheistä rangaistaan välittömästi.

Mielihyvä on taattu niille, jotka ovat valmiita näyttämään jatkuvasti täydellisiltä tuotteilta ja ovat hyväksyneet kaikki mahdolliset käyttöehdot. Jopa sen, että luopuivat vapaasta tahdostaan. Kukaan ei halua päätyä kertakäyttöiseksi vitsiksi, saati pudota sosiaaliseksi hylkiöksi.

Jaana Kivi (s. 1985) on Helsingissä asuva kuvataiteilija, tietokirjailija ja journalisti. Taiteessa häntä kiinnostavat sisäisten ja ulkoisten maailmojen väliset ristiriidat sekä vaihtoehtoisten todellisuuksien luominen. Journalistina hän tutkii elokuva- ja tv-alan työkulttuuria sekä reality-viihdettä.


Katso myös