Pikkukoppis eksyy äidistään

Saari, Janina
Nimeke: Pikkukoppis eksyy äidistään
Tekijät: Saari, Janina (Kirjoittaja)
Muhonen, Anne (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523755895
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 6.9.2022
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Sarja: Koppis
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: L56.8 Luonto-oppaat
Ikäsuositus: 4
Avainsanat: hyönteiset, kovakuoriaiset, tuntomerkit
Kovakantinen kirja, 2022

14,90 €

Miten monenlaisia koppakuoriaisia oikein onkaan!

Lasten luontokirjasarjan toinen osa vie takaisin koppakuoriaisten kiehtovaan maailmaan. Jännittävän tarinan myötä tulevat tutuiksi monet lähiluonnon pikkuotukset.

Pienen pieni vyönuppo on nauttimassa sammalateriaa kiven päällä, kun se äkkiä pelästyy yläpuolelleen ilmestyvää varjoa. Säikähtäneenä se putoaa alas kiveltä ja vierii pientareelta ojan pohjalle.

Pikku-Nuppo huomaa pyörähtäneensä kiveltä niin kauas, ettei äitiä enää näykään missään. Sen ei siis auta muu kuin ottaa pikkuruiset jalkansa alleen ja lähteä etsimään.

Matkan varrella Pikku-Nuppo tapaa monenlaisia koppakuoriaisia omissa puuhissaan. Keitä ne kaikki ovatkaan, ja osaako joku niistä johdattaa pikkukoppiksen äitinsä luo?
Kirjan koppisknoppeja-osio esittelee hauskalla tavalla kaikki kertomuksessa esiintyvät koppakuoriaiset ja kannustaa lasta tutustumaan lähiluontoon ja metsän pieneliöihin.

Sarjassa on aiemmin ilmestynyt kirja Kitisevä koppiskokous.

Janina Saari on kirjoittaja ja kääntäjä Liedosta. Hänelle on tärkeää tukea lasten lukemista ja sen kautta luontoyhteyttä.

Anne Muhonen on vantaalainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hänen kuvittaminaan ovat ilmestyneet mm. Eläinten ennätyskirja sekä Kalevalan taruolennot.


Katso myös