Pietarin verikoirat

Häkämies, Kari
Nimeke: Pietarin verikoirat
Tekijät: Häkämies, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523827646
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 5.8.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 5.8.2024
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Henrik Hamilo 3
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 329
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Suomen historian vakavin vakoilutapaus horjuttaa yhteiskunnan perustuksia.

Valtiosihteeri Henrik Hamilo saa yllättävän tarjouksen siirtyä suojelupoliisin päälliköksi. Uudessa työssä hän joutuu heti tapahtumien keskelle, kun paljastuva vakoilutapaus johtaa kuolemantapauksiin sekä vaarantaa monen korkeassa asemassa työskentelevän uran.

Kaksi turhautunutta FSB-upseeria pääsee rankaisemaan Tukholmassa asuvaa venäläistoimittajaa ja nöyryyttämään suomalaista journalistia Pietarissa. He haluavat kuitenkin enemmän, jotakin suurta, josta kertyy esimiesten kiitosten lisäksi myös ylennys sotilasarvossa.

Onni potkaisee, kun he tajuavat, että heillä on suomalaisen yhteiskunnan huipulla myyrä. Tämän on kasvonsa säilyttääkseen pakko sanoa Venäjälle aina ”kyllä”. Tie Suomen salaisiin Natoasiakirjoihin aukeaa.

Henrik Hamilon naisystävä Lotta Simula kytkeytyy skandaaliin omien yhteyksiensä kautta. Tutkivan toimittajan ja Supon päällikön yhteiselämä ei aina ole särötöntä, eivätkä tapahtumat ainakaan korjaa tilannetta.

Pietarin verikoirat on Kari Häkämiehen poliittisen trillerisarjan kolmas osa. Pääosassa on Henrik Hamilo, virkamies valtiovallan huipulla mutta päivänjulkisuudelta piilossa.

Kari Häkämies (s. 1956) on Varsinais-Suomen maakuntajohtaja, entinen kansanedustaja ja ministeri, joka on kirjoittanut realistisuudestaan kiitettyjä kotimaiseen politiikkaan kytkeytyviä rikosromaaneja.


Katso myös