Pietarin verikoirat

Häkämies, Kari
Nimeke: Pietarin verikoirat
Tekijät: Häkämies, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523827646
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 5.8.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 5.8.2024
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Henrik Hamilo 3
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Suomen historian vakavin vakoilutapaus vaatii ihmisuhreja sekä horjuttaa yhteiskunnan perustuksia.

Valtiosihteeri Henrik Hamilo saa yllättävän tarjouksen siirtyä suojelupoliisin päälliköksi. Uudessa työssä hän joutuu heti tapahtumien keskelle, kun paljastuva vakoilutapaus johtaa kuolemantapauksiin sekä vaarantaa monen korkeassa asemassa työskentelevän uran.

Kaksi turhautunutta pietarilaisia FSB-upseeria pääsee rankaisemaan Tukholmassa asuvaa venäläistoimittajaa ja nöyryyttämään suomalaista journalistia Pietarissa. He haluavat kuitenkin enemmän, jotakin suurta, josta kertyy esimiesten kiitosten lisäksi myös ylennys sotilasarvossa.

Onni potkaisee, kun he tajuavat, että heillä on suomalaisen yhteiskunnan huipulla myyrä. Tämän on kasvonsa säilyttääkseen pakko sanoa Venäjälle aina ”kyllä”. Tie Suomen salaisiin Nato-asiakirjoihin aukeaa.

Henrik Hamilon naisystävä Lotta Simula kytkeytyy skandaaliin omien yhteyksiensä kautta. Tutkivan toimittajan ja Supon päällikön yhteiselämä ei aina ole särötöntä eivätkä tapahtumat ainakaan korjaa tilannetta.

Kari Häkämies (s. 1956) on Varsinais-Suomen maakuntajohtaja, entinen kansanedustaja ja ministeri, joka on kirjoittanut realistisuudestaan kiitettyjä kotimaiseen politiikkaan kytkeytyviä rikosromaaneja.


Katso myös